Witam. Bardzo proszę o informację gdzie należy zgłaszać sprawę oszustwa getback, chodzi mi o prowadzącą prokuraturę i nr sprawy. Dziękuje za pomoc
|
|
KillerRynku napisał(a):Ja przewiduje zły raport, za bardzo ciążą obligacje. Tylko ile bezie na minusie ? Prognoza stała się faktem. Fatalny raport. Spółka upada a prezes sobie dywidendę wypłaca. Działania coś w rodzaju spółki PCZ. W obecnej chwili możecie zapomnieć o terminowym wykupie obligacji. W ogóle możecie zapomnieć o wykupie (to moja opinia). Tak to jest jak daje się kasę dzieciakom (to moja opinia), którzy bawią się w biznes nie swoimi środkami.
|
|
Kalashnikov napisał(a):Jak jesteś w Nomadowskiej grupie mailingowej to pewnie masz na bieżąco wieści. Ja jestem w Ubocie i dość regulrnie otrzymuje korespondencje w sprawie tego gniota. Od iluś postów starasz się mniej lub bardziej finezyjnie zdyskredytować działania Pana Koźlaka i osób związanych z Nomadem. Nikt korzystający hobbistycznie z tego forum nie miałbym w tym interesu. Pytanie - jaki Ty masz w tym interes? A co do wieści z spółki - Jaśnie oświecony "gjeniusz" biznesu i "miszcz" zarządzania spółkami giełdowymi, weloletni praktyk i "arcymiszcz" doradztwa finansowego wysypał się w czerwcu z akcji tuż po walnym: E-KANCELARIA GRUPA PRAWNO-FINANSOWA SA W UPADŁOŚCI UKŁADOWEJ Zawiadomienie akcjonariusza w związku ze zmianą udziału w głosach na walnym zgromadzeniu SpółkiPawłowski, to już nie wierzysz w spółkę w duecie z Marcinkowską? Jak to? Kalashnikov i ty też uwaliłeś na obligacjach
|
|
Ja przewiduje zły raport, za bardzo ciążą obligacje. Tylko ile bezie na minusie ?
|
|