Temat:
ATAL
Nie dokonca pojmuje czemu to tak spadlo . I czy jest to pernamentna sytuacja ????
|
|
Temat:
ATAL
bardzo cenie sobie Twoje texty . Mam nadzieje ze ten bedzie pozytywny
|
|
Temat:
ATAL
Coraz blizej dywidendy . A tu wciaz jeszcze nie przebilo ceny debiutu nie mowiac o cenie z rekomendacji
|
|
Temat:
ARCTIC
Panowie to gupie . Ale przeraza mnie jaki kolwiek brak stronniczosci . Oczywiscie jesli chodzi o Arctica to moze jutro spasc na niego bomba wiec moze byc wart o wiele wiele mniej . To moze stac sie w kazdej chwili .  Chcialbym raczej sie skoncentrowac na aktualnej sytuacji . Wartosc aktualnie wydaje sie bardzo niska (oczywiscie moze byc nizsza z tego powodu ze jest wieksza od zera) Wiec pod tym wzgledem spolka powinna rosnac (z tego co rozumiem analize fundamentalna i wyceny) . Dlaczego na wykresie dnia nic nie bylo wspomniane o formacji spotku ( to chyba druga co do popularnosci formacja po rgr ) Zapowiada ona dlugotrwale wzrosty . Juz byla spora szarza byków zakonczona zbiciem kursu przez zarzad . Spółka narazie porusza sie bardzo pozytywnie jesli chodzi o wyniki ( przez ostatnie 3 miesiace powyzej oczekiwan ). Ceny w Szwecji rosna i przekroczyly juz na polskie 4 zl ( Dwócyfrowa różnica kursów w procentach ) . Są firmy które poruszaja sie po lini pochyłej (np petrolivest) i rowniez uważam że AP do takich nie należy . Decyzje podejmowane przez zarzad sa trafne .Plan restrukturyzacji zachodzi pomyslnie . Perturbacje walutowe wcale nie okazaly sie zabójcze . Ceny pulpy zaczynaja sie zmieniac na lepsze . A pozatym mam ODCZUCIE ze papier naprawde jest wyrywany . Krutkoterminowo ta sytuacja wyglada poprostu pysznie . A dlugo terminowo mimo zagrożeń bardzo bezpiecznie
|
|
Temat:
ATAL
gdzie mozna znalesc wyniki polroczne
|
|
Temat:
ATAL
No dzis mamy debiut ... Przy takiej redukcji i takich wiadomosciach ze spolki to pewnie dotknie 30 %
|
|
Temat:
ATAL
Zainteresowanie olbrzymie .... To dobrze swiatczy o kursie na debiucie
|
|
Temat:
ATAL
jesli dobrze widze to nie zawiele ich przyznali
|
|
wedlug mnie prezes wyraznie powiedzial ze cele zostana osiagniete ...
|
|
Temat:
ATAL
ciekawe jaki bedzie przydzial i jaka cene osiagnie na debiucie
|
|
Temat:
ARCTIC
bdm rekomendacja wskazuje olbrzymi potencjal wzrostowy okolo 70 % A tu nic ... papier jest przemielany
|
|