PARTNER SERWISU
mtllqtbu
ania_st

ania_st

Ostatnie 10 wpisów
beataD napisał(a):
ad sasky
Co innego relacjonowanie pobieżne sprawy a co innego pisanie o strategii procesowej obu stron. Tu nikt nie popada w paranoje a słowa były przemyślane. O ile mi wiadomo ktoś jeździ na rozprawy a pozostali są zalogowani do portalu sądowego i na bieżąco śledzą wydarzenia. Ja niestety nie mam czasu na pisanie ogólników ,( to nie jest złośliwość !) bo sprawa rozwojowa i dość obszerna.....

Moge prosic o informacje jak zalogowac sie do portalu sadowego? Mam obligacje B i H...

Rozmawiałam właśnie z kuratorem. W piatek odbylo sie zgromadzenie nabywcow, sad powinien w ciagu kilku dni podjac decyzje o zmianie trybu upadlosci na ukladowa. W przyszlym tygodniu bede znowu dzwonic, zeby dowiedziec sie, czy to zostalo juz ustanowione.
Podobno znalazl sie jakis fundusz, ktory chce konczyc inwestycje Religi. Propozycja ukladu ma byc taka, jak bylo juz na forum wspominane, czyli 50% gotowka, 50% nowe akcje. Kurator ma sie kontaktowac z wierzycielami z konkretnymi propozycjami ukladu.

Dzieki za informacje.

Jestem po rozmowie z kuratorem. Mowil, zeby sie kontaktowac po 13 lutego, bo na te date zostalo wyznaczone posiedzenie w sprawie wyznaczenia trybu upadlosci i wtedy beda jakies informacje...

Dzien dobry wszystkim. Jestem nowa na forum, posiadam akcje serii B i H.

@czosnek - czy moglbys powiedziec, gdzie odbedzie sie spotkanie 13 lutego?

Mam jeszcze pytanie. Z kim kontaktujecie sie w sprawie ustalenia aktualnego stanu naszych spraw? Czy mozecie prosze podac numer telefonu?

Przez ostatnie miesiace nie mialam zadnych wiadomosci w sprawie Religi, co mnie niepokoi. Dziekuje za pomoc.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 1 lutego 2018 18:27:46
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,246 sek.

btrltrbr
rbufxrsx
zfpfeifp
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 403,86 zł +387,02% 97 403,86 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bhjmunjz
ugomivtv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat