PARTNER SERWISU
rwwlgdqd
ArturKanek

ArturKanek

Ostatnie 10 wpisów
Witajcie, dzisiaj na grupie Tadeusza „KLUB TRADERÓW OPCJI BINARNYCH” jeden kolega opisał dosyć ciekawy sposób do pracy handlowej. Oto jego komentarz:
"Witam , o to moje 2 ostanie dni , pracowite muszę przyznać:) Metoda jaką stosuję opiera się na EMA 6-14-26 oraz na Breakoutach cen. stosuje również metodę PIVOT point ale tylko na time frame dziennym i na wykresie godzinnym jak na razie na 11 transakcji ta metodą wszystkie weszły, ale był jeden dzień gdzie spóźniłem się i nie otworzyłem żadnych transakcji i gdy świeczki po godzinie się zamknęły byłbym straty dlatego na chwile obecną ciężko jest stwierdzić czy ta metoda ma wysoką skuteczność. przy metodzie EMA moja skuteczność oscyluje na poziomie 70 % podobnie jest z Breakoutami. Pozdrawiam."

Tak, korzystam. Na przez was wspomnianej grupie jest więcej dyskusji, ale u Tadeusza informacja jest najbardziej aktualna.

A co do grupy, to się nie zgadzam z Darko33. Opłaca się pracować i nawet z tego powodu, że można normalnie porozmawiać z innymi.

Ja sam z tego korzystam i na razie wszystko jest w porządku, a danych nie trzeba podawać telefonicznie. Depozyt możesz wykonać sam, a jak już będziesz wysyłać dokumenty na potwierdzenie tożsamości, zakryj numer karty i kod CCV. Pozostaw tylko widoczne cztery ostatnie numery. A to, że dzwonią konsultanci, to nic takiego. Taka ich praca - przyciągnąć jak najwięcej klientów. Od tego zależą ich zyski. Broker zarabia od każdej transakcji, którą wykonujemy na platformie i nie ważne, czy osiągniemy zysk, czy nie. Z tego powodu niektórzy brokerzy, zwłaszcza z krajów Zachodnich dla nas mogą wydawać się bardzo agresywni. Ale wiem, że są takie firmy telemarketingowe w Polsce, które nalegają wykonać zakup telefonu i to jest trasznie denerwujące...

Reasumując ostatni miesiąc w Banc de Binary, stosując sygnały Tadeusza i zalecenia fachowców z Bdb uważam, że na opcje binarne najlepsza własna intuicja. Sygnały Tadeusza sprawdzają sie do nauki, nigdzie dalej, natomiast brookerzy z bdb...hmm rynek jest tak zmienny, że nie warto na tym polegać w 100%. Wykresy i własna intuicja przy którkoterminowych transakcjach do max 1h wystarczy. W sygnałach Tadeusza występują czasem naprawdę duże sprzeczności gdy poruszam się pomiędzy 15m a 1h symulacją. Oczywiśćie narzędzie bardzo przydatne do ściśle początkowej nauki i bezwzględnie polecam każdemu!

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 29 maja 2015 16:05:48
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,189 sek.

ihbnewtt
iptsigwx
ouqlspcg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 838,91 zł +384,19% 96 838,91 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jnqzlsug
gxwhsmqv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat