Temat:
ENEA
Czyli o ile dobrze rozumiem to nie będzie miało nic wspólnego z tym czy wypłaca dywidendę czy nie?
Kiedy jakiś info czy będzie dywidenda czy nie będzie?
|
|
Temat:
ENEA
Witam
Gdzie szukać informacji o czym będzie najbliższe NWZA Enea?? Myślicie czy to NWZA w poniedziałek 16.04.1018 będzie min. dotyczyło dywidendy??
pozdrawiam
|
|
Witam
Mam pytanie a nie mogłem znaleźć odpowiedzi na forum więc postanowiłem założyć nowy wątek.
Chciałem zapytać o Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy... Jak spółka notowana na GPW przedstawia wyniki to czy każdy człowiek "z ulicy" może wejść i wziąć udział w takim spotkaniu?? Czy muszę zostać zaproszony na takie spotkanie?
Jeśli każdy może wziąć udział to gdzie szukać informacji o tym gdzie i kiedy odbywa się takie spotkanie??
Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
Temat:
EUROCENT
Witam
Inwestorzy potrzebuję waszej pomocy, szukałem już w każdym sprawozdaniu finansowym informacji i nie mogę nić takiego znaleźć... Potrzebuję znaleźć informacji nt jak firmy pożyczkowe typu Mikrokasa, Eurocent, SMS Kredyt Holding, księgują przeterminowane pożyczki, po jakim czasie pożyczka staje się przeterminowana i spółka zdaje sobie sprawę że nie odzyska nawet 1 PLN i w ogóle po jakim czasie przeterminowane pożyczki wychodzą z bilansu??
Mam nadzieje, że pomożecie gdzie takiej informacji można szukać.
Pozdrawiam
|
|
Witam
Inwestorzy potrzebuję waszej pomocy, szukałem już w każdym sprawozdaniu finansowym informacji i nie mogę nić takiego znaleźć... Potrzebuję znaleźć informacji nt jak firmy pożyczkowe typu Mikrokasa, Eurocent, SMS Kredyt Holding, księgują przeterminowane pożyczki, po jakim czasie pożyczka staje się przeterminowana i spółka zdaje sobie sprawę że nie odzyska nawet 1 PLN i w ogóle po jakim czasie przeterminowane pożyczki wychodzą z bilansu??
Mam nadzieje, że pomożecie gdzie takiej informacji można szukać.
Pozdrawiam
|
|