zahgoofz
Advertisement
PARTNER SERWISU
vpkiwwnl
Marek5061

Marek5061

Ostatnie 10 wpisów
Odświeżam temat - ma ktoś jakieś wieści ? Prezes mówił, że sprawa o upadłość w sądzie, ale w IMSG żadnych wpisów nie ma, w KRS też nic nowego.

wczoraj pisałem maila do administratora, ale brak odpowiedzi. Obiecanej zapłaty odsetek też nie ma. Czy ktoś podejmuje jakieś kroki, czy wszyscy dali sobie spokój ?

Numer KRS 0000347674 zarejestrowana w lutym 2010 działa do dziś,
Numer KRS 0000415389 zarejestrowana w marcu 2012, wyrejestrowana w styczniu 2014.
Różnią się adresem (ulicą), NIP-em i REGON-em. Strona www i adres email taki sam.
Czyli w trakcie działalności obecnej LC została zarejestrowana na dwa lata druga LC ?
Nadal nie kumam o co tu chodzi ?

Witam,
w podanym wyżej linku jest na czerwono "Podmiot wykreślony z KRS". Na stronie internetowej LC jest z kolei inny nr KRS. O co tu chodzi, bo już się pogubiłem ?

ma ktoś jakieś info ? luty się skończył.
Pisałem wczoraj do Pani administrator, ale na razie bez odpowiedzi.

ani z wykupu, ani odsetek. Pisałem do Emitenta, ale na razie brak odpowiedzi.

Nic nie polecam i nie chodzi mi o plotki.
Jestem inwestorem, jak myślę większość czytelników bloga, i próbuję pokazać, kim jest człowiek wybrany na prezesa spółki (a więc mający realny wpływ na jej działalność).
Ja miałem wątpliwy zaszczyt wejść w relacje biznesowe z Panem Krassowskim (nie dotarłem w porę do informacji o jego działalności ?, być może nie były jeszcze dostępne ?), dlatego uważam za swój obowiązek poinformować o jego działalności biznesowej wszystkich potencjalnych inwestorów. Łatwiej podejmować decyzje inwestycyjne, mając pełnię wiedzy o osobach, którym chcemy powierzyć swoje pieniądze, a uważam, że Pan Krassowski na zaufanie inwestorów nie zasługuje.
Stolico.... proszę nie robić ze mnie pieniacza czy naganiacza - nikomu nie mówię czy i co ma kupować. Przedstawiam rzetelną i konkretną wiedzę o panu Krassowskim, a wiara w podane fakty leży w gestii czytających. Każdy wierzy w co chce.
Pozdrawiam

Polecam lekturę - może da niektórym do myślenia ?
www.saminwestuj.pl/przegld-inf...

Pozdrawiam

u mnie tylko raporty.
Wiadomo coś na ten temat ?

Dyskutować to można z kimś, kto umie czytać ze zrozumieniem.
- komornik w Kościanie to nie komornik w Legnicy,
- nigdzie nie pisałem, że Pan Krassowski jest skazany wyrokiem, tylko że Spółka, której jest prezesem i współwłaścicielem (a więc odpowiada za jej działania) jest nierzetelna i uchyla się od spłacania zobowiązań.
Tak samo może postępować jako prezes MBFactory.
Jeszcze raz bardzo proszę o czytanie ze zrozumieniem.

Pozdrawiam

Szanowny obrońco Pana Krassowskiego,

proszę sobie sprawdzić: sprawa Km 163/14 prowadzona przez Komornika Sądowego w Legnicy, Pana Ireneusza Buczek (na podstawie prawomocnego wyroku sądu, Sygnatura akt: I Nc 1722/13).
Czy jest to sprawa odosobniona - nie wiem, ale na pewno nie ostatnia.
Pan Krassowski kryształem nie jest, a już na pewno nie Aniołem (biznesu), jak się swego czasu określał. Ile spółek pozakładał, ilu ludzi oszukał - chyba tylko On wie.

Tak że zarzucanie mi kłamstwa jest bezpodstawne.

Pozdrawiam

Otóż to, obie firmy łączy osoba Prezesa.
Pytanie, czy można ufać człowiekowi, za którym ciągną się nieczyste sprawy i oszustwa???
Czy nie "wyroluje" następnych udziałowców (akcjonariuszy) ?

Pozdrawiam

Wpis tak samo anonimowy jak Pana/Pani.
Podczas najbliższej rozmowy proszę zapytać Pana Prezesa czy nie ma żadnych zaległości (jako prezes i współwłaściciel Alkor Trade), czy nie zmienił adresu firmy z Józefowa na Legnicę, czy odbiera korespondencję, czy poddał się egzekucji komorniczej ???
Odpowiedzi proszę zamieścić na tym forum, chętnie je skonfrontuję.

Pozdrawiam

Szkoda, że Pan Krassowski pozostawił oszukanych klientów swojej firmy Alkor Trade, unika kontaktów, zmienia adresy, nie odbiera korespondencji. Firmę ściga komornik.
Akcjonariusze powinni się strzec, aby nie spotkał ich podobny los.
Pan Krassowski umie obiecywać i snuć piękne plany.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 15 października 2022 20:10:55
Liczba wpisów: 15
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,314 sek.

wdjpjlnj
atyfpzxj
aainzmxo
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 553,06 zł +382,77% 96 553,06 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
tscffjun
nauhkxdp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat