Temat:
VISION
Papier techniczine w ciekawym położeniu i choć z reguły unikam spółek z NC, tu sytuacja wydaje się na tyle interesująca, że trochę pozbierałem po 0,10 Na tygodniowym pozytywne wskazania SK15 i SK45 malują złoty krzyż, co pozwala oczekiwać, że hossa dopiero się rozpoczyna a wybicie 0,13 powinno się przyczynić do wygenerowania kolejnej fali aprecjacyjnej w stronę 0,24 Mankamentem jest duża zmienność i daleka linia obrony - 0,06 do której testowania mam nadzieję że już nie dojdzie..
|
|
Temat:
STARKDEV
|
|
Temat:
GRAAL
mathu napisał(a):Otwarcie będzie na widłach, więc od początku będzie gorąco. Właściwie do kurs może wrócić to 12 zł już na otwarciu, wystarczy że nie znajdą się niedoinformowani chcący się ewakuować po tym spadku. Podzielam opinię, że otwarcie w okolicach 12
|
|
Temat:
GRAAL
Wie ktoś, co spowodowało ten nagły zjazd? Dzisiejsza świeczka wygląda fatalnie... Osobiście dobrałem po 10.50
|
|
Temat:
BYTOM
Moim zdaniem w obecnej chwili papier jest godny obserwacji. Wybił się górą z trwającej cztery miesiące konsolidacji, co może zaowocować dalszymi wzrostami. Osobiście wsiadłem po przełamaniu 0.96 i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
|
|
Dzięki WatchDog za fundamentalną ocenę kondycji spółki. Sądzę, że jednak na razie wstrzymam się z zakupem tego papiera...
|
|
Widać,że nawet wykresy różnie pokazują. U mnie wygląda tak samo jak u tycoon'a
|
|
Temat:
GANT
No to mam na dzień dobry małą stratę
|
|
Temat:
KCI
Niemrawo na tej spółce coś Czyżby wybicie z formacji spodka nie miało tu znaczenia, czy jestem zbyt niecierpliwy?
|
|
Temat:
GANT
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy GANTA Od dziś jestem z wami na pokładzie
|
|
 wyskakiwałem przy 18, w obawie przed korektą, a tu kurs wystrzelił w kosmos... Teraz, to już chyba za późno na ponowne wejście Poczekam na dalszy rozwój sytuacji... Linia bessy w prawdzie przełamana, ale na razie mamy silny opór na połowie czarnej świecy z października. Obroty też nie zachwycają... Co sądzicie?
|
|
Temat:
KCI
Obyś miał rację
|
|
Załadowałem się wczoraj i też jestem rozczarowany.... :(
|
|
Temat:
KCI
Tak, zgadza się. Chodzi mi jednak o to, czy owe wybicie zapoczątkuje w obecnej sytuacji dłużej trwający trend wzrostowy. Jak sądzicie dokąd dojedziemy?
|
|
Temat:
KCI
Dzisiaj nastąpiło mocne wybicie maksimów ze stycznia i kwietnia 2009 r. Czy to znak, że wreszcie rozpoczynamy jazdę do góry?
|
|