PARTNER SERWISU
svqgjjpm
marcogrande

marcogrande

Ostatnie 10 wpisów
Marcin Mierzwa napisał(a):
shjobt napisał(a):
Czy Alior Bank zamierza się rozwijać ? Dokładnie chodzi mi o możliwość korzystania z notowań NOL na innych systemach niż tylko Windows ? Kiedy będzie platforma na Androida ??
Inne banki posiadają taką możliwość, brak tej usługi może powodować, że ludzie będą przenosić się do innych banków, żyjemy w czasach mobilnych, i należałoby pomyśleć o takim rozwiązaniu.

Zgodnie z tym co napisałem w poście powyżej. Jesteśmy w trakcie realizacji dużego projektu, którego efekt będą mogli Państwo sprawdzić już pod koniec wakacji.

Super jak będzie hulało to przeniosę do Was rachunek ror + maklerski
pozdrawiam

barca100 napisał(a):
Tydzień z BM Alior Banku 23-29 czerwca 2014 r.

Zapraszamy do udziału w dyskusji, której tematem przewodnim jest oferta Biura Maklerskiego Alior Banku.
Można w niej znaleźć m.in:
- rachunek brokerski umożliwiający inwestowanie na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie
- bogatą ofertę polskich i zagranicznych funduszy inwestycyjnych
- rachunek Alior Trader, który umożliwia bezpośredni handel na rynku Forex w modelu ECN
oraz wiele innych usług dodatkowych.

Główne korzyści z posiadania rachunku w BM Alior to:
- bezpłatne otwarcie i prowadzenie rachunku
- rachunek można założyć bez wychodzenia z domu
- niskie prowizje
- połączenie rachunku inwestycyjnego z rachunkiem osobistym
- nowoczesne platformy do śledzenia notowań (NOL3, ALIOR TRADER 2)
- bogaty serwis analityczny (serwis Reuters, PAP, stockwatch.pl, bieżące raporty i komentarze analityków BM).

Zapraszamy do zadawania pytań. Mamy nadzieję, że uda nam się rozwiać wszelkie Państwa wątpliwości, a dodatkowo chętnie wymienimy się z Państwem naszymi spostrzeżeniami dotyczącymi bieżącej i przyszłej sytuacji na rynku.

A ja mam pytanie natury technicznej.
Czy wspieracie Państwo system mac os ??, mój bank BPH wiem że nie, ING siodoma tak , proszę o odpowiedź

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 23 czerwca 2014 21:22:31
Liczba wpisów: 2
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,208 sek.

wicjvhhx
gchgbazp
vltdvgwz
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
omhkyrrt
pgeppddy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat