Marcin Mierzwa napisał(a):shjobt napisał(a):Czy Alior Bank zamierza się rozwijać ? Dokładnie chodzi mi o możliwość korzystania z notowań NOL na innych systemach niż tylko Windows ? Kiedy będzie platforma na Androida ?? Inne banki posiadają taką możliwość, brak tej usługi może powodować, że ludzie będą przenosić się do innych banków, żyjemy w czasach mobilnych, i należałoby pomyśleć o takim rozwiązaniu.
Zgodnie z tym co napisałem w poście powyżej. Jesteśmy w trakcie realizacji dużego projektu, którego efekt będą mogli Państwo sprawdzić już pod koniec wakacji. Super jak będzie hulało to przeniosę do Was rachunek ror + maklerski pozdrawiam
|
barca100 napisał(a):Tydzień z BM Alior Banku 23-29 czerwca 2014 r. Zapraszamy do udziału w dyskusji, której tematem przewodnim jest oferta Biura Maklerskiego Alior Banku. Można w niej znaleźć m.in: - rachunek brokerski umożliwiający inwestowanie na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie - bogatą ofertę polskich i zagranicznych funduszy inwestycyjnych - rachunek Alior Trader, który umożliwia bezpośredni handel na rynku Forex w modelu ECN oraz wiele innych usług dodatkowych.
Główne korzyści z posiadania rachunku w BM Alior to: - bezpłatne otwarcie i prowadzenie rachunku - rachunek można założyć bez wychodzenia z domu - niskie prowizje - połączenie rachunku inwestycyjnego z rachunkiem osobistym - nowoczesne platformy do śledzenia notowań (NOL3, ALIOR TRADER 2) - bogaty serwis analityczny (serwis Reuters, PAP, stockwatch.pl, bieżące raporty i komentarze analityków BM).
Zapraszamy do zadawania pytań. Mamy nadzieję, że uda nam się rozwiać wszelkie Państwa wątpliwości, a dodatkowo chętnie wymienimy się z Państwem naszymi spostrzeżeniami dotyczącymi bieżącej i przyszłej sytuacji na rynku. A ja mam pytanie natury technicznej. Czy wspieracie Państwo system mac os ??, mój bank BPH wiem że nie, ING siodoma tak , proszę o odpowiedź
|