Zawsze wyrwanie z kontekstu zdania nie oddają całości :)
OPINIA NIEZALEŻNEGO BIEGŁEGO REWIDENTA
Cytuje:
"Naszym zdaniem, za wyjątkiem kwestii opisanych powyżej, załączone sprawozdanie finansowe, we wszystkich istotnych aspektach: - przedstawia rzetelnie i jasno informacje istotne dla oceny sytuacji majątkowej i finansowej jednostki na dzień 31.12.2012 r., jak też jej wyniku finansowego za rok obrotowy od 01.01.2012 r. do 31.12.2012 r., - zostało sporządzone zgodnie z wymagającymi zastosowania zasadami (polityką) rachunkowości oraz na podstawie prawidłowo prowadzonych ksiąg rachunkowych, - jest zgodne z wpływającymi na treść sprawozdania finansowego przepisami prawa i postanowieniami statutu Spółki."
anty_teresa napisał: "Kolega czyta raporty spółek giełdowych? Zastrzeżenia to wbrew temu co twierdzisz nie jest norma. Jest na to ponad 500 przykładów :)"
Z chęcią się zapoznam z kilkoma skoro tyle znasz :) Nie twierdzę że to powinna być norma ale prowadzę biznes i wiem jak wygląda życie nie zawsze jest idealnie. Podzieliłem się tylko swoją opinią sądzę iż można i warto skorzystać z ich obligacji.
|
Ja skorzystałem z zakupu ich obligacji jestem zadowolony nie panikuje ze względu na wyniki audytu bo wiem, iż celem audytu jest wykazanie nieprawidłowości i ich poprawienie. Kto prowadzi biznes wie, że czasem prowadzi się kreatywną księgowość i nie widziałem jeszcze wyników audytu jakiejkolwiek firmy bez zastrzeżeń. Jak już się na coś powołujecie to opublikujcie całą OPINIĘ NIEZALEŻNEGO BIEGŁEGO REWIDENTA z badania sprawozdania finansowego. Ja mam ją w całości :) Jak ktoś chce to jest nr do Doradcy 603 705 666 u niego można zapoznać się z wszystkimi dokumentami w całości a nie na wyrywki z forum.
|