Temat:
FARM51
Panie Łukaszu a ja mam pytania trochę z innej beczki 1. Mówił Pan o kampanii na steam greenlight, która była niewątpliwie sukcesem, jednak jaki jest powód, nie podania tak pozytywnej informacji w komunikatach giełdowych? 2. W raporcie za III kwartał jest mowa o dwóch zapowiedziach jakie mają nastąpić do końca tego roku. Jedno o ile się nie mylę to zapowiedz nowej gry/projektu (?) a drugie to chyba technologia reality 51. Teraz mówi Pan o styczniu i lutym. Czy to te same wydarzenia czy może coś o czym jeszcze tutaj nie rozmawiano i czy w tym roku faktycznie jeszcze coś usłyszymy na opisywane w raporcie tematy?
|
Temat:
FARM51
Kiedy nie wyjdzie z tymi inwestorami projektowymi jak to jest opisane w raporcie ;)
|
Temat:
FARM51
Pojawił się raport, dalej jest kiepsko. Sytuacja nie jest jeszcze tragiczna, może mieć szczęśliwe zakończenie, ale nasunęło mi się też kilka pytań: - Co ze współpracą z OBRUM, przecież spółka robiła z nimi jeszcze grę wojenną. W raporcie nie ma nawet nic o zleceniach od OBRUM - Dalej nie podano informacji giełdowej z zakwalifikowaniem Get Even na steam - Dlaczego spółka nie skorzysta z croudfundingu. Przecież niejednokrotnie mniejsze projekty dostawały kwoty większe niż budżet Deadfall Adventures a z tym co spółka do tej pory pokazała z Get Even rozwiązałaby połowę swoich problemów. Sam bym nawet wpłacił jakby pozwoliło to na powrót ceny akcji na poziom na którym je kupiłem. - Sprawa z Nordiciem
|
Temat:
FARM51
To spółka nie wie, że dostała się na steama ? xD
|