PARTNER SERWISU
clohyqhb
cezarylee

cezarylee

Ostatnie 10 wpisów
Czy ktoś się orientuje, co dalej z handlem akcjami hawe ? Czy będzie to jeszcze kiedykolwiek (kiedy) wznowione, i czy są jakieś szanse na odzyskanie choćby ułamka pieniędzy, bo wiadomo że to do 3zł nie wzrośnie..

Cytat:
Strony ustaliły termin spłaty wierzytelności i wykupu Nowych Obligacji na 30 września 2016 r. Strony ustaliły przy tym, że Porozumienie ulega rozwiązaniu:
a) Z upływem dnia 16 października 2015 r.,(...)

Widzę, że nie będzie emisji nowych akcji.. Co będzie po 16-10 ?

Nie działa żaden link. Popraw ;)

Ps. u mnie akurat pod garażem biegnie światłowód HAWE, kiedy rok temu budowali obwodnicę, nawet z gościem rozmawiałem z oSS. Realizacja WM.

Cytat:
Ja wczoraj sprzedałem z 50% stratą po 0.9. Wczoraj i dziś oczy przecierałem. Więcej tego g... nie tykam. Największa wtopa w życiu. Stopa zapomniałem postawić, kilka sesji nie obserwowałem, a potem wodospad, w życiu bym nie przypuszczał!

Tydzień temu prawie dokupiłem po 0.35 za 10k...ale ostatecznie spękałem i to był wielki błąd, ale żeby człowiek wiedział, że sie przewróci to by się położył.

Trzymam dalej, będę się łudził na chociaż 1.60 i odejść ze stratą mniejszą niż połowa...ale w tej sytuacji brakuje 100%

Nikt, żaden z nas tutaj nie jest w stanie przewidzieć, co będzie jutro o 9.01

No to koniec El Dorado... szkoda, bo już dziś w maxie mialem połowe odzyskanych strat :) zaś znowu od nowa to samo...

Widze, że 67 kupców się ustawia...masakryczna spekulacja. Już kilka lat jak nie widziałem podobnej sytuacji... Tylko jednego dnia z +30% na -20% i obrót 32 mln..

Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tej spółce ? Za dwa dni podają raport za poprzedni rok ? Czy można spodziewać sie pozytywnych sygnałów do wzrostów ? Prosiłbym o komentarze.

Data utworzenia:
20.01.2013

ciekawe heh.

A co do sytuacji...czysta spekulacja - nie do przewidzenia - tylko dla orłów ;)

Czy sądzicie że w przedwojnie na Ukrainie może mieć wpływ na Energę ?

Co tu sie rano wydarzyło :) ?? Akurat wczoraj przed 17 dokupilem po 3.36 i jestem oczywiscie zadowolony z tego obrotu sprawy, ale to był zakup z przeczucia niżeli z wiedzy..bo nic nie widze co by nowy kontrakt etc...

GRAF78 napisał(a):
Prosze nie zwalac winy na pracowników Energi, jakoś nie wyobrażam sobie że teraz każdy tam siedzi przed kompem i nic nie robi tylko sprzedaje akcje.

Zdziwisz się, pracuje kilkaset metrow od Energii jak o tej porze nigdy nie bylo firmowych busów pod biurem, tak dzis stoją ;-) zbieg okoliczności ???????????????

chesz to Ci fote wyślę.

Jaja jak berety mozna by rzec :)

Zawieszenie na debiucie - który z ANALITYKÓW to przewidział :) Mam nadzieje ze wyjdziemy powyzej 17 jeszcze dzis...

Pytanie do małych indywidualnych. Sprzedajecie jutro z rana ? Jesli tak ustawiacie limit cena czy pkc ??

teoretyczne pytanko :-)

Wg mnie pozytywna informacja. MTL zostaje na gpw i zostaje wzmocniony, a jak wiadomo nie raz juz kurs MTL determinowal kurs HWE. Dzis licze na sporo zielonego.

OK, zakupione. Za 10 dni sie okaze czy slusznie...

Wiesz co, duzo czytalem na ten temat, zaden z analitykow nie stwierdzil ze bedzie spadek na debiucie. Jest tez gwarancja bankow ktore beda skupowac w razie owych spadkow by utrzymac kurs...Do tego widziales jak rozeszly sie akcje dla duzych, w ciagu kilku godzin. Mysle ze bedzie zainteresowanie zagranicznych inwestorow rowniez. Sprzedajac na debiucie uwazam ze te 5-8% zarobimy...

Witam,

Moze ktos z mądrzejszych wyjaśnic dzisiejszą sytuacje z HAWE >??? Niby wszystkie sygnały: opinie, wyceny, rekomendacje są na PLUUUS, a tu taki wielki minus....

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 28 sierpnia 2017 23:51:43
Liczba wpisów: 23
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,237 sek.

yseuhmww
jydebkjz
vhqqjtdj
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zuckfcuc
xvrkacgx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat