Temat:
HAWE
Czy ktoś się orientuje, co dalej z handlem akcjami hawe ? Czy będzie to jeszcze kiedykolwiek (kiedy) wznowione, i czy są jakieś szanse na odzyskanie choćby ułamka pieniędzy, bo wiadomo że to do 3zł nie wzrośnie..
|
|
Temat:
HAWE
Cytat:Strony ustaliły termin spłaty wierzytelności i wykupu Nowych Obligacji na 30 września 2016 r. Strony ustaliły przy tym, że Porozumienie ulega rozwiązaniu: a) Z upływem dnia 16 października 2015 r.,(...) Widzę, że nie będzie emisji nowych akcji.. Co będzie po 16-10 ?
|
|
Temat:
HAWE
Nie działa żaden link. Popraw ;)
Ps. u mnie akurat pod garażem biegnie światłowód HAWE, kiedy rok temu budowali obwodnicę, nawet z gościem rozmawiałem z oSS. Realizacja WM.
|
|
Temat:
HAWE
Cytat:Ja wczoraj sprzedałem z 50% stratą po 0.9. Wczoraj i dziś oczy przecierałem. Więcej tego g... nie tykam. Największa wtopa w życiu. Stopa zapomniałem postawić, kilka sesji nie obserwowałem, a potem wodospad, w życiu bym nie przypuszczał! Tydzień temu prawie dokupiłem po 0.35 za 10k...ale ostatecznie spękałem i to był wielki błąd, ale żeby człowiek wiedział, że sie przewróci to by się położył. Trzymam dalej, będę się łudził na chociaż 1.60 i odejść ze stratą mniejszą niż połowa...ale w tej sytuacji brakuje 100% Nikt, żaden z nas tutaj nie jest w stanie przewidzieć, co będzie jutro o 9.01
|
|
Temat:
HAWE
No to koniec El Dorado... szkoda, bo już dziś w maxie mialem połowe odzyskanych strat :) zaś znowu od nowa to samo...
Widze, że 67 kupców się ustawia...masakryczna spekulacja. Już kilka lat jak nie widziałem podobnej sytuacji... Tylko jednego dnia z +30% na -20% i obrót 32 mln..
|
|
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tej spółce ? Za dwa dni podają raport za poprzedni rok ? Czy można spodziewać sie pozytywnych sygnałów do wzrostów ? Prosiłbym o komentarze.
|
|
Temat:
AGROTON
Data utworzenia: 20.01.2013
ciekawe heh.
A co do sytuacji...czysta spekulacja - nie do przewidzenia - tylko dla orłów ;)
|
|
Temat:
ENERGA
Czy sądzicie że w przedwojnie na Ukrainie może mieć wpływ na Energę ?
|
|
Temat:
HAWE
Co tu sie rano wydarzyło :) ?? Akurat wczoraj przed 17 dokupilem po 3.36 i jestem oczywiscie zadowolony z tego obrotu sprawy, ale to był zakup z przeczucia niżeli z wiedzy..bo nic nie widze co by nowy kontrakt etc...
|
|
Temat:
ENERGA
GRAF78 napisał(a):Prosze nie zwalac winy na pracowników Energi, jakoś nie wyobrażam sobie że teraz każdy tam siedzi przed kompem i nic nie robi tylko sprzedaje akcje. Zdziwisz się, pracuje kilkaset metrow od Energii jak o tej porze nigdy nie bylo firmowych busów pod biurem, tak dzis stoją ;-) zbieg okoliczności ??????????????? chesz to Ci fote wyślę.
|
|
Temat:
ENERGA
Jaja jak berety mozna by rzec :)
Zawieszenie na debiucie - który z ANALITYKÓW to przewidział :) Mam nadzieje ze wyjdziemy powyzej 17 jeszcze dzis...
|
|
Temat:
ENERGA
Pytanie do małych indywidualnych. Sprzedajecie jutro z rana ? Jesli tak ustawiacie limit cena czy pkc ??
teoretyczne pytanko :-)
|
|
Temat:
HAWE
Wg mnie pozytywna informacja. MTL zostaje na gpw i zostaje wzmocniony, a jak wiadomo nie raz juz kurs MTL determinowal kurs HWE. Dzis licze na sporo zielonego.
|
|
Temat:
ENERGA
OK, zakupione. Za 10 dni sie okaze czy slusznie...
|
|
Temat:
ENERGA
Wiesz co, duzo czytalem na ten temat, zaden z analitykow nie stwierdzil ze bedzie spadek na debiucie. Jest tez gwarancja bankow ktore beda skupowac w razie owych spadkow by utrzymac kurs...Do tego widziales jak rozeszly sie akcje dla duzych, w ciagu kilku godzin. Mysle ze bedzie zainteresowanie zagranicznych inwestorow rowniez. Sprzedajac na debiucie uwazam ze te 5-8% zarobimy...
|
|
Temat:
HAWE
Witam,
Moze ktos z mądrzejszych wyjaśnic dzisiejszą sytuacje z HAWE >??? Niby wszystkie sygnały: opinie, wyceny, rekomendacje są na PLUUUS, a tu taki wielki minus....
|
|