rsjkqvhc
Advertisement
PARTNER SERWISU
cqtqzkib
atmosfear

atmosfear

Ostatnie 10 wpisów
Scarry napisał(a):

nigdy nie śmiałeś się z jakości wyników TFI? Wiesz ile kasy fundusze utopiły np w CIGames?

Racja... Think

Tylko kilka z kilkuset osiąga przyzwoite wyniki puke_l

ja nie wiem jak to rozumieć...

Cytat:
Akcje serii H zostały przydzielone 115 osobom, w tym:

1. pięciu grupom funduszy inwestycyjnych reprezentowanych przez towarzystwa funduszy inwestycyjnych,
2. siedemdziesięciu czterem klientom domu maklerskiego (akcje objęte na rzecz klientów w ramach usług zarządzania aktywami),
3. dziewiętnastu inwestorom (osoby fizyczne i prawne).

TFI by się pchały w taką spółkę bez wiary w jej przyszłe osiągnięcia? Liar

Się czepiłeś Pana Macha, a on tylko robi tyle na ile mu pozwalają.

Spółka jest na rynku NC więc nie oczekuj cudów Silenced
Jeszcze im wiele, wiele brakuje żeby być wiarygodną spółką...

baks,

na szczęście spółka skrupulatnie zbiera opinie i już dziś wypuściła kolejny patch który ponoć likwiduje znaczną większość "crashy" :) od razu pojawił się wysyp pozytywnych opinii hello1

Scarry, w tym tygodniu ma wyjść kolejny (3ci patch) na wersję na PC. Dobrze, że to łatają bo jest o co walczyć.
Pocieszające, że wersje na PS4 i XBOX'a już nie są takie "zbugowane" - a to jest zdecydowana większość rynku na których gra się sprzedaje.

Dokladnie tak sasky, to byl T. Gop z ekipą... to już nie pierwszy ich taki stream - graczom się podoba ten sposób kontaktu gdyz na bieżąco wyłapują błędy i wiedzą, co trzeba patchami poprawić.

Pod koniec miesiąca ma być gameplay Enemy Front. Zobaczymy co CI GAMES tam "majstruje" Think

Info o pokazaniu gameplay'a podane przez pracownika CI Games na profilu Enemy Front @ FACEBOOK. thumbright

ale np dziś akcje chwilkę wisiały na górnych widełkach ;)

rok 2013 zakończony zyskiem, szacowany brak potrzeb na dodatkowe finansowanie na 2014 r.

Racja, nagle przybyło wskaźników sugerujących zakup :)

Jeżeli w zastaw poszła spora porcja akcji prezesa to chyba powinno mu zależeć, żeby ze spółki przez najbliższy rok nie wychodziły negatywne informacje ?

Spółka pozyskała kredyt w wysokości 5 mln PLN.

Wspomoże to płynność finansową i pozwoli na realizację aktualnych projektów? Jak myślicie: czy te 5 mln wystarczy? Ponoć potrzebowali 10 mln.

regisek napisał(a):
Spójrzcie na wykres i przestańcie się łudzić. Wsparcie w okolicach 10.1 - 10.3 nie chce być inaczej. Moim zdaniem wzrosty można na dłużej odłożyć od lamusa.

I kolega trafił z przewidywaniem... :)

Przykleił się kurs do 10,3 zł.

Wczoraj ktoś zakupił pakiecik 19 000 akcji po 10,42 :-)

Tak własnie myślałem, że przypadkowo wciąłeś słowo "nie" :)

Jeśli to jest dystrybucja... to gdzie tu logika? Przed dwiema premierami?

A jeżeli ulica się nabierze, to co dalej? Kierunek DÓŁ mimo dużej szansy dla tej spółki?

Ja o dystrybucji słowem nie wspomniałem Eh?

Iluzji wsparcia? Co przez to rozumiesz? binky

Dokładnie tak jak piszesz, pakiecik ponad 10 000 akcji po 10,8 został bardzo chętnie wchłonięty przez "kogoś".

Zaczynam nie rozumieć całej tej sytuacji puke_l

Ok, dzięki Scarry za sprowadzenie na ziemię. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.

To prawda, troszkę myślę życzeniowo i bujam w obłokach. Ale jeżeli te dwie premiery nie pomogą spółce to co jej pomoże?

Nic nie pisałem, że LotF to MMORPG angry3 . Pisałem, że ludzie którzy graja w mmorpg lubią czasami oderwać się od "interneta" i pograć coś w swoich klimatach bez połączenia online.

Trailer ... szkoda, że nie nagrany w prawdziwym HD. Inteligencja botów - słabo, ale to jest do dopracowania. W końcu to pre-alpha. Nawet w becie będą takie babole. Ja mam wrażenie, że nie tworzą takiego cuda jak Witcher 3, ale tworzą coś co dla nich jest jakimś tam osiągnięciem. Chyba leopsze to niż SYMULATOR ŚMIECIARKI :/

PS. mówimy o Polskiej spółce z raczkującej branży, nie wymagajmy cudów salute Niestety najlepsi pracują w innych, najczęściej zagranicznych spółkach.

Ta gra trafi w bardzo szerokie grono odbiorców - zobaczmy ile osób gra w gry MMORPG (dla nieobeznanych: Massively multiplayer online role-playing game) jak np. sławne League of Legends (ponad 30 mln graczy aktywnych), Diablo II/III itp. Co robi taki gracz gdy chce odpocząć od "swojej" gry? Kupuje coś podobnego, często bez opcji gry multiplayer! A Lords of the Fallen wpisuje się w ich kryteria wyboru.

Gameplay LotF ujrzał światło dzienne. POLECAM! Na mnie - doświadczonym graczu - robi wrażenie; może nie ma super-rewelacji ale jest coś co zostanie ciepło przyjęte przez grono graczy. Niemożliwe, żeby gra nie wygenerowała rewelacyjnych zysków!

KLIK LINK <<< GAMEPLAY LOTF >>>

Cytat:
It's a Zelda/Dark Souls/Darksiders mash-up. Yes, it looks as cool as it sounds.

Objęli akcje długoterminowi bo mają nadzieje na zyski z dwóch przyszłych premier, to chyba oczywiste.

Ale rodzi się pytanko: czy drobni inwestorzy byli w stanie tak panicznie zareagować na dopuszczenie tych 1,2 mln akcji do obrotu? W końcu obroty były stosunkowo niemałe Eh?
To prawda, brzmiało to groźnie w związku z czym pewnie część tzw. "drobnicy" pomyślała, że kurs się zwali do poziomu nie widzianego kilka lat...binky

Ja myślę, że kto miał się wyprzedać to uczynił to w ciągu dwóch ostatnich sesji. 10% mało kogo będzie satysfakcjonować jeżeli w około tak dużo spółek dających 50-100% zysku na przestrzeni 1-2 lat.

Życzę sobie i wam ceny akcji jak w rekomendacji sprzed 3 lat - 44,5 zł king

Witam,

scenariusz opisany w poście regisek'a nie zrealizował się. Dziś lekka konsolidacja na 11,40 ... strasznie zawiła ta sytuacja.

Chyba nikt nie jest w stanie przewidzieć co dalej salute

Jakieś spostrzeżenia co do dzisiejszej sesji ? Co może się jutro wydarzyć?

Kurs dziś sie utrzymywał na -2, -3% ... żeby nagle zaliczyć widełki (widziałem chwilowo -30%), zawieszenie obrotu i nagle -8%. Emocji nie brakuje przy obserwowaniu notowań ciągłych.

Jak widać wytrzymało... i o dziwo wróciło na 12,6 zł :) zaskakująca sesja.

Kod:
mod: usunięto informację o własnych transakcjach

z wykresu rozumiem, że albo wybijamy się ponad linię trendu spadkowego albo czekamy aż linia przebije kurs (potrzeba odrobiny konsolidacji) ? ;)

dzisiejszy przeskok z 11,40 zł na 12,16 zł przy obrocie ponad 1,7 mln zł ... coś pięknego ;)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 23 maja 2015 18:28:15
Liczba wpisów: 26
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,367 sek.

umbioser
sbdkqjsx
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +78 951,14 zł +394,76% 98 951,14 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
sjurrrsg
vtthjano
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat