mcevqmhc
Advertisement
PARTNER SERWISU
eejllwxb
mzarod

mzarod

Ostatnie 10 wpisów
Przypominam o możliwości bezpośredniego kontaktu Obligatariuszy z p. Witoldem Mikołajczykiem (w.mikołajczyk@milmex.pl)
Mateusz Zaród

middek napisał(a):
Cytat:
Pana pytanie pojawiło się po tym, jak lista znalazła się na biurku zarządu.

To jest nieprawda. Myli się Pan przypadkowo lub specjalnie.

Moje pytanie pojawiło się 16 października o 14.25, a więc niecałe 2 godziny po tym, jak Pan poprosił o zadawanie pytań.

Rzeczywiście. Tak jak mówiłem, przekażę to pytanie do zarządu. Jak tylko uzyskam odpowiedź, zamieszczę ją na forum.

Dobrego dnia życzę.

@middek
Zaproponowałem, żebyśmy zebrali pytania w jedno miejsce. To umożliwiło mi zebranie odpowiedzi od zarządu spółki, który tu reprezentuję. Pana pytanie pojawiło się po tym, jak lista znalazła się na biurku zarządu.
Oczywiście, przy najbliższej okazji postaram się o odpowiedź na zadane przez Pana pytanie.

0846132579 napisał(a):
to, że wypłacili odsetki, to jeszcze nie znaczy, że wykupią w terminie, drodzy Pseudobiznesowi Inwestorzy Prywatni, łączę się z Wami i z jeleniami, w bólu ;-)

Drodzy Forumowicze, "wrogie działania wobec Spółki pseudobiznesowych inwestorów prywatnych a nawet i firm (...)", absolutnie nie odnosiło się do Obligatariuszy, którzy są traktowani przez nas priorytetowo.

Fakt wypłacenia odsetek, świadczy o tym, że wszystko jest na najlepszej drodze i wychodzimy na prostą.

Pięknie pozdrawiam! Mateusz Zaród

Witam, właśnie miałem zamieścić, odpowiedzi, jednak widzę, że Sasky mnie ubiegł.
Pozdrawiam Mateusz Zaród

Witam,
Dziś zebrałem wszystkie pytania.
Kiedy tylko uzyskam odpowiedzi, zamieszczę je na forum.

Pozdrawiam, Mateusz Zaród

OK. Mam propozycję, abyśmy zebrali wszystkie pytania do kupy. Po uzyskaniu odpowiedzi, przedstawię je Państwu na forum.
Proszę zatem o wpisywanie pytań.

Przede wszystkim jestem pierwszą i jedyną osobą, która wypowiada się na tym forum w imieniu Milmexu. Bardzo przepraszam, wszystkich tych, którzy mogli pomyśleć, że są to działania komunikacyjne Spółki. Stanowczo zaznaczam, że odbywało się to poza nami. Stąd także moja obecność tutaj dziś.

peterpz - Odnośnie propozycji, muszę odesłać do p. Mikołajczyka, który jest do dyspozycji.

Jestem tu oczywiście dla Państwa, jednak moją rolą jest umożliwienie/ułatwienie kontaktu z osobą najbardziej kompetentną, w tym przypadku z p. Mikołajczykiem.

Kontakt bezpośredni do mnie, to m.zarod@netmaks.pl - jeśli tylko będę mógł w jakiś sposób pomóc, jestem do dyspozycji.

Panie i Panowie, szanując Waszą przestrzeń do komunikacji, jaką jest to forum, postaram się udzielać jak najmniej. Chciałbym jednak zwrócić uwagę na wspomniany wyżej poradnik.

Jest w nim wyraźnie napisane:
„Warto zacząć od analizy przyczyn aktualnego stanu rzeczy. Dla obligatariuszy istotne jest, czy powodem braku wykupu są przejściowe problemy z płynnością spółki, czy też trwała jej utrata”.

W naszym przypadku mamy do czynienia z ograniczoną inwestycyjną płynnością Spółki. Sytuacja ta, w ocenie zarządu ma charakter wyłącznie przejściowy i nie potrwa dłużej niż do końca miesiąca rozliczeniowego bieżącego roku.

Jeszcze raz serdecznie zachęcam Państwa do bezpośredniego kontaktu z dr Witoldem Mikołajczykiem w.mikolajczyk@milmex.pl; w.mikolajczyk@netmaks.pl

Serdecznie pozdrawiam Mateusz Zaród

Drodzy Forumowicze!

Nazywam się Mateusz Zaród i reprezentuję spółkę Milmex.

Chcielibyśmy zapewnić Obligatariuszy, że rozumiemy ich zaniepokojenie wynikające z opóźnienia ostatecznego wykupu obligacji serii KOM12D, lub z nie zawsze wyczerpującymi informacjami dotyczącymi funkcjonowania Spółki. Dlatego zapraszamy wszystkich do bezpośredniego kontaktu ze Spółką, który w naszym przekonaniu może pomóc w wyjaśnieniu wątpliwości lub obaw związanych z bieżącą sytuacją.
Do kontaktu z Obligatariuszami w sprawie objęcia obligacji serii KOM13C został wyznaczony dr Witold Mikołajczyk e-mail: w.mikolajczyk@milmex.pl; w.mikolajczyk@netmaks.pl

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do bezpośredniego kontaktu.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 31 grudnia 2013 01:18:34
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,241 sek.

irhcmqdy
kszmgaxf
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 573,17 zł +387,87% 97 573,17 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
hgrypbbd
tyftyuyp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat