PARTNER SERWISU
wirmckln
X_Majkel

X_Majkel

Ostatnie 10 wpisów
Super! A robiłeś jakieś szacunki jak to ma się w % kasy którą odzyskamy?

Cytat:
Było to wałkowane setki razy w różnych wątkach, w necie też pełno informacji na ten temat... jeśli szanujesz swoją kasę to wiesz co masz zrobić...

Tak wiem,że było wałkowane tylko ciężko przebrnąć przez wszystkie wpisy, tym bardziej ze duża część to różne prywatne żale love4

Myślałem że już trzeba wysyłać papiery i ktoś akurat ma pod ręką linki:)

Pozdrawiam

Cytat:

A jak nie wiesz co masz robić, to ja ci całkiem bezpłatnie udzielę dobrej rady. Zabieraj kasę z catalyst i rób z nią co tylko zechcesz, możesz nawet przepić. W przeciwnym razie, jeżeli Ty nie przepijesz, to przepiją ją takie cwaniaki jak Ściborski czy Pawłowski, efekt końcowy będzie taki sam. Ty kasy miał nie będziesz, ale przy skorzystaniu z mojej rady, będziesz miał pewność, że co wypiłeś to Twoje.

Spokojnie minie parę lat rynek się ucywilizuje:)

Drodzy inwestorzy,
Rozumiem ze w związku z wnioskiem o upadłość, do piątku trzeba wysłać do właściwego sadu we Wrocławiu:
-Kwit depozytowy
-"jakiś wniosek o przystąpienie do masy upadłościowej"

czy w przypadku układowej jest inaczej?

Pozdrawiam

Ja wczoraj dostałem ugodę do podpisania, podejrzewam że dostali ją wszyscy ponieważ dzwoniłem do nich w styczniu i byli na etapie szukania finansowania i dogadania się z bankami. Jakiś gościu strasznie ubolewał że mają tyle zleceń a nie mogę pozyskać finansowania bo mają te obligacje niespłacone. Wiec chcą się ich pozbyć żeby dalej funkcjonować.
Natomiast jestem ciekaw czy macie jakieś ale odnośnie ugody, gdyż ja nie miałem jeszcze takiej sytuacji;-)

Podpisujecie ugodę??

I jak sprawa?? Wiek ktoś coś więcej? Jak długo syndyk będzie zwlekał i ile myślicie ze nam dadzą za każda obligacje?? Eh?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 22 lutego 2018 12:22:56
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,173 sek.

jtrkyjwa
ndqoewpp
zhspbytl
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 429,91 zł +382,15% 96 429,91 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bniilnrn
nbkxqejb
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat