Powtarzam pytanie:
Jak wyglądają sprawy odnośnie podatku za dywidendy na ETF S&P500? Z Luksemburgiem mamy umowę o unikaniu podwójnego opodatkowania, czy w związku z tym muszę w jakiś sposób rozliczać dywidendy ze S&P500 w PIT.
|
|
Jak wyglądają sprawy odnośnie podatku za dywidendy na ETF S&P500? Muszę go płacić w Polsce? Z Luksemburgiem mamy umowę o unikaniu podwójnego opodatkowania.
|
|
A orientujecie się jak wyglądają sprawy odnośnie podatku za dywidendy na ETF S&P500? Podatek jest pobierany w Luksemburgu, czy muszę go płacić w Polsce?
|
|
Czy miejsca dotyczące oświadczeń we wniosku mają pozostać puste?
Proszę o wyjaśnienie o co chodzi w punktach 1 i 2 załączników.
|
|
Marc0101 napisał(a):RON0119 nie długo będzie bez odsetek to w miarę bezpieczny papier sam ustawiłem K na 99,05. Pozdro Obligacje Ronson Europe już posiadam :-)
|
|
CCC i MCI zostały mi po dokonaniu "selekcji". Nie zwróciłem uwagi, że CCC jest na BondSpot. Miałem nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami o ww. spółkach.
Nie, to nie adres w Łodzi :)
|
|
Cześć,
Zastanawiam się nad zakupem obligacji CCC lub MCI Management. Którą z tych spółek polecacie, lub może macie inne ciekawe propozycje?
Pozdrawiam Nawrot12
|
|
Witam,
Podobnie jak Wy jakiś czas temu kupiłem na szczęście, albo i nie tylko 1 szt. PCZ0617. W związku z tym mam pytanie, czy już ich ścigać, czy poczekać trochę na rozwój sytuacji dotyczącym tzw. "zawarcia układu"?
Pozdrawiam Nawrot12
|
|