PARTNER SERWISU
gbsjthfo
griszex

griszex

Ostatnie 10 wpisów
Witam.

Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz ruchu w dół w okolice 1820,potem możliwe odbicie.

Zawarte wpisy mają wyłącznie cel informacyjny, nie stanowią gwarancji uzyskania zysków.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz ruchu w dół w okolice 101,900 potem możliwe odbicie w okolice 102,800 - 103,000, no chyba że przebije poziom 101,900 to może iść w kierunku do 100,000.

Zawarte wpisy mają wyłącznie cel informacyjny, nie stanowią gwarancji uzyskania zysków.

Witam.

Na obecną chwilę ciężko stwierdzić. Trzeba się liczyć że może być korekta.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobne wydaje mi się scenariusz ruchu w górę w okolice 1.37850 - 138000.

Zawarte wpisy mają wyłącznie cel informacyjny, nie stanowią gwarancji uzyskania zysków

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobne wydaje mi się scenariusz ruchu w dół w okolice 1.36700 potem możliwe odbicie prawdopodobnie w okolice 1,37200.

Witam.
Na obecną chwilę dalej biorę pod uwagę że w niedługim czasie może wystąpić ruch w dół.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobne wydaje mi się scenariusz ruchu w górę może nawet w okolice 1.36200 potem możliwe cofnięcie prawdopodobnie w okolice 1,35000.

Witam.

Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz ruchu w dół w okolice 1805 - 1800, potem możliwe odbicie, możliwe że nawet w okolice 1840 - 1850.

Witam.
wojtek656, dzięki za wpis jeśli jednak moje wpisy ci się nie podobają, proszę nie czytaj ich. Tyle w tej sprawie.

Pozdrawiam.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz ruchu w górę w okolice 103,000 - 103,500 potem możliwe cofnięcie. Jeśli przebije poziom 101,900 możliwy spadek w okolice 100,500 - 100,000.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz ruchu w górę w okolice 1805, potem możliwe cofnięcie, może i nawet w okolice 1780, jeśli przebije to w okolice - 1760.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobne wydaje mi się scenariusz ruchu w górę może nawet w okolice 1.36800 - 1,37000 potem możliwe cofnięcie prawdopodobnie w okolice 1,36000, a może i niżej.

Witam.
Na obecną chwilę biorę pod uwagę ruch w górę w okolice 102,000 - 102,500 później możliwy ruch w dół w okolice 101,000 - 100,500.

Zawarte przeze mnie wpisy maja wyłącznie cel informacyjny i nie stanowią gwarancji uzyskania zysków.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobne wydaje mi się scenariusz ruchu w dół może nawet w okolice 1.35300 - 1,35000 potem możliwe odbicie prawdopodobnie w okolice 1,37500 - 1,38000.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz ruchu w górę w okolice 1778, potem możliwe cofnięcie, może i nawet w okolice 1740 - 1730.

Witam.
Na obecną chwilę biorę pod uwagę ruch w górę w okolice 102,000 - 102,500 później możliwy ruch w dół w okolice 99,000 - 99,500.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobne wydaje mi się scenariusz ruchu w górę w okolice 1.35500, potem możliwe cofnięcie może nawet w okolice 1,34800.

Witam.
Na obecną chwilę biorę pod uwagę ruch w górę w okolice 102,300 - 102,500 później możliwy ruch w dół w okolice 101,500 - 101,000.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobne wydaje mi sie scenariusz ruchu w dół w okolice 1.34400, potem możliwe odbicie.

Witam. Na obecną chwilę najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz ruchu w górę w okolice 1800, potem możliwy ruch w dół w okolice 1760 - 1750.

Witam. Na obecną chwilę patrząc na wykres wydaje się że jeżeli przekroczy poziom 1800-1810 może kierować się na 1830, jeśli nie może być ostry ruch w dół być może nawet w okolice 1720 - 1710.

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w górę w okolice 104,000.

Zawarte przeze mnie wpisy maja wyłącznie cel informacyjny i nie stanowią gwarancji uzyskania zysków.

Witam.
Po osiągnięciu poziomu 1.35000 - 1. 352000 biorę pod uwagę możliwość ruchu w górę może nawet powyżej 1,36500

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w górę może nawet w okolice 1830.

Witam. Obecnie patrząc na wykres biorę pod uwagę możliwość ruchu w górę w okolice 1,37000 - 1.37500

Witam. Obecnie biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1,36000.

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół okolice 1790 -1785. potem odbicie, może nawet w okolice 1815- 1820.

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół okolice 1810 -1805. potem odbicie

Witam. Obecnie biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół być może w okolice 1,35000.

Witam. Na obecnie chwilę biorę pod uwagę ruch w górę do poziomu 1840- 1845.

Moim zdaniem jeszcze zawcześnie żeby mówić o 2015, ale gdybym miał typować to stawiał bym na spadki.

Witam. Obecnie biorę pod uwagę możliwość ruchu w górę być może w okolice 1,36000, potem możliwe cofnięcie.

Witam. Obecnie biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1,34000 - 1,34500 .

Hej gucio.
Jeśli chodzi o forex na walutach narazie tylko prognozuje, obecnie gram na indeksach amerykańskich. Jak uzbieram wiekszą gotówkę to otworzę pozycję na eur/usd lub usd/jpy.
Wpisów nie ma dużo bo nie zawsze mam czas pisać.
Pozdro.

Witam. Na obecnie chwilę biorę pod uwagę ruch w górę do poziomu 1855- 1860.

Witam. Obecnie biorę pod uwagę możliwość ruchu w okolice 1,37500 - 1,38000 .

Witam. Na obecnie chwilę biorę pod uwagę ruch w dół.

Witam. Na obecnie chwilę biorę pod uwagę ruch w dół do poziomu 1670 - 1660.

Witam.
Po osiągnięciu poziomu 1705 - 1710, biorę pod uwagę ruch w dół w okolice 1675 -1670.

Witam. obecnie biorę pod uwagę ruch w dół w okolice 1,27000 - 1,26500.

Witam. Na obecnie chwilę biorę pod uwagę ruch w dół do poziomu 1590 - 1580.

Witam. Na obecną chwilę wydaje się że jeśli przekroczy poziom 1598 to możliwy ruch w dół w okolice 1580 - 1570. Jeśli odbije w górę to dalej biorę pod uwagę możliwość dojścia do 1630 -1640.

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w okolice 1635 -1645

Witam.
Obecnie biorę pod uwagę ruch tak jak pisałem w poprzednim wpisie, z tą różnicą że jak pójdzie w górę to przypuszczam że w okolice 1635 - 1640.

Witam. właśnie osiądneliśmy założenie z 2 maja więc, jak pisałem biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1595 - 1590. I tu 2 możliwości
1) Po przekroczeniu tego poziomu przypuszczam że może dojść do 1575 -1570.
2) Jeśli odbije to przypuszczam powyżej 1610.

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 96000 - 95500.

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1575 - 1570.

Witam. Obecnie biorę pod uwagę możliwość ruchu w górę w okolice 1,33000 - 1,34000

Dzięki gucio. Pozdro

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w górę w okolice 1605 - 1610.

Witam. Obecnie biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1,31000 - 1,30700 .

Cytat:

Witam.
Obecnie biorę pod uwagę, możliwosć ruchu w dół w okolice 96,500 - 96,000.

Cytat:

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1580 - 1575.

Cytat:

Witam. Czy ktoś wie czy da się zmienić nazwę wątku, jeśli tak to jak????

Witam. Czy ktoś wie czy da się zmienić nazwę wątku, jeśli tak to jak????

Witam. Na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1578 - 1575.

Cytat:

Witam. Obecnie przypuszczam że możliwy ruch w górę w kierunku 1,31000 - 1,32000 .
Cytat:

Witam. Obecnie biorę pod uwagę że ruch będzie się wachał pomiędzy 98,800 - 99,900. Co pózniej w kolejnych wpisach.
Cytat:

Witam obecnie skoro przebiło 1580 biorę pod uwagę możliwość ruchu w okolice 1595 -1600.

Witam, na obecną chwilę biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1,29000.

Natomiast istnieje też druga możliwość że pójdzie najpierw w górę w okolice 1,30800 - 1,31000 a potem w dół.

Witam, na obecną chwilę ciężko stwierdzić co dalej, jednak biorę pod uwagę możliwość ruchu w dół w okolice 1570 - 1565. Gdyby jednak poszło w górę to przypuszczam nie powinno przekroczyć 1580.

Witam. Na obecną chwilę przypuszczam że istnieje również możliwość ruchu w okolice 1570

Witam. Jesli nastąpi odbicie to biorę pod uwagę ruch w okolice 1,32000 - 1,32500

Co dalej z sp500? Obecnie ciężko powiedzieć. Biorę pod uwagę możliwość dalszych ruchów w dół w okolice 1500 - 1490.

Witam. Obecnie patrząc na wykres GER30 biorę pod uwagę że jeśli przekroczy poziom 7450 to możliwy ruch w dół o oklolice 7200. Natomiast jeśli nie przekroczy 7450 to biorę pod uwagę ruch w górę w okolice 7700 - 7750.

Witam. nikomu nic nie obiecałem, pisze o swoich przypuszczeniach i tyle.

Witam. Obecnie biorę pod uwagę ruch w dół w okolice 1,30200 - 1,30000 , potem możliwe odbicie.

Witam.
Na obecną chwilę biorę pod uwagę ruch w górę w okolice 1575 - 1580. Po osiągnięciu pułapu możliwe 2 scenariusze, zmiana kierunki w dół poniżej 1540 lub dalej w górę w okolice 1590 - 1600

Kod:
mod: drogi Użytkowniku, zawsze są możliwe dwa scenariusze.
obiecałeś robić prognozy, a zamieszczasz zaledwie notatki bez wartości analitycznej.
Koledzy próbowali Ci to dać do zrozumienia, ale bezskutecznie.
oczywiście możesz gromadzić swoje notatki, lecz załóż w tym celu Kronikę, bo obecnie wątek nie zasługuje na miano Prognoz

Witam. obecnie przypuszczam możliwy ruch w dół w okolice 1,30400 - 1,30100

Witam. dalej przypuszczam że w dół.

Witam. dzięki za wpisy. Mogę się mylić ale biorę pod uwagę że może spaść w okolice 1575 - 1570

Obecnie patrząc na wykres , przypuszczam że możliwy ruch w okolice 1610

Witam poprzedni wpis nieaktualny,obecnie ciężko stwierdzić, ale raczej przypuszczam bardziej prawdopodobny ruch w górę, w okolice 1,31400 - 1,31600.

Witam.Poprzednie wpisy nieaktualne obecnie biorę pod uwagę że sp500 może spaść w okolice 1570 - 1565, jednak patrząc na wykres, istnieje jeszcze możliwość kontynuacji ruchu w okolice 1600, ale to przypuszczam mniej prawdopodobne według mnie.

Witam. A jednak otwarcie rynku w usa i w górę.

Witam jakie prognozy??? Osobiście przypuszczam możliwy ruch w dół w okolice 1,30400

Witam jakie dalsze prognozy na sp500? Osobiście przypuszczam że możliwy ruch dół w okolicy 1560, co potem zobaczymy czy będzie dalej w dół czy odbicie do góry.

Fajnie że poszło w górę, można było trochę dorobić, tylko co dalej, nowy szczyt czy w dół?

Witam.
Buldi, moja prognoza nie jest owinięta tajemnicą poprostu rysuje na wykresie kilka kresek i już. I chociaż to takie banalne zauważyłem że czasem się sprawdza więc chciałem się tą informacją podzielić i założyłem ten wątek forum. Pozatym nie potrafię się rozpisywać tak jak wy otych wszystkich doniesieniach ponieważ moja przygoda z giełdą nie jest długa i muszę jeszcze wiele się nauczyć, a te wszystkie informację czasem tylko w błąd wprowadzają.
Jeśli mimo to moja odpowiedz jest dla ciebie Buldi nie wystarczająca to przecież nikt na siłę cię nie zmusza do czytania moich wpisów, ale ja osobiście dziękuję tobie i innym osobą za wpis. Szanuje także twoje przemyślenia dlatego nie będę pisał moje prognozy tylko przypuszczenia żeby nikogo nie drażnić.

Witam.
Pragnę poinformować że moja metoda jest nowa oraz w fazie testów i nie jestem w stanie narazie rozpisywać się na ten temat, poprostu zamieszczam swoje prognozy w jakim rejonie może być ruch, na podstawie tego każdy może sam sobie zaznaczyć na swoim wykresie. Zaznaczam że jak każdy mogę się mylić, ponieważ nie ma 100% metody. A jeśli taką znacie to proszę o informację.

Kod:
ZAWARTE PRZEZEMIENIE PROGNOZY MAJĄ WYŁĄCZNIE CEL INFORMACYJNY I NIE STANOWIĄ GWARANCJI UZYSKANIA ZYSKÓW.

Dziękuję za wasze wpisy.

A jednak prognoza z 30 stycznia się sprawdziła, kto otworzył pozycję zarobił. Co przyniesie następny tydzień zobaczymy. Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam
Griszex

Jak narazie część prognozy się sprawdziła.

Witam.
Dzięki za wpis Szutnik. Zobaczymy co będzie. Mi się jednak wydaje że może iść w górę jak nie odrazu to w dłuższym terminie.

Witam.
Na obecną chwilę wydaje mi się że jest możliwy ruch w dół.

Witam.
Obecnie wydaje mi się że po przekroczeniu 1,35555 możliwy ruch w dół, na obecną chwilę jest duże prawdopodobieństwo ruchu w górę.

Witam.
Obecnie wydaje się że po dojściu s&p 500 w okolice 1498 - 1496 możliwy ruch w górę, powyżej 1510. Tak mi się wydaje.

obecnie możliwy ruch w górę. zobaczymy czy mam rację.

Witam.
Po przekroczeniu 1498 możliwy ruch w górę. Jak uważacie?

Ciekawe filmiki, polecam www.youtube.com/watch?v=6pg34E...

Ok .dzięki za wiadomość, jednak moja metoda jest nowa i narazie nie mogę nic uzasadniać, poprostu jeśli według mnie pójdzie w dół lub górę to tylko dam sygnał co ja uważam. Oczywiście jeśli jestem przy kompie. Dziennie przeważnie jest przynajmniej jeden sygnałów do otwarcia pozycji Zachęcam cię również do wpisywania twoich prognoz, lub dodawania prognoz, które znalazłeś na necie.
Pozdrawiam

Mogę się mylić ale wydaje się że właśnie możliwy ruch w dół

Proszę o wasze opinie

PRAGNĘ POINFORMOWAĆ ZE ZAWARTE TU PROGNOZY MAJĄ WYŁĄCZNIE CEL INFORMACYJNY I NIE STANOWIĄ GWARANCJI UZYSKANIA ZYSKÓW.

ok wolałem to napisać. dzięki

PRAGNĘ POINFORMOWAĆ ZE ZAWARTE TU PROGNOZY MAJĄ WYŁĄCZNIE CEL INFORMACYJNY I NIE STANOWIĄ GWARANCJI UZYSKANIA ZYSKÓW.

na obecną chwilę możliwy ruch w górę, można zarobić, mogę się mylić

Witam.
Na obecną chwilę wydaje się że na S&p500 będą wahania raz w górę raz w dół, podobnie jak wczoraj ale mogę się mylić. Zobaczymy co przyniesie otwarcie giełdy w USA.

Mam pytanie jaki najlepiej mieć ustawiony interwał ????.
Ja mam 5 minutowy oraz 1 dniowy, najczęściej a wy, proszę o odpowiedź

Wydaje się że może dojść w okolice 1465, co potem zobaczymy.Moje osobiste zdanie.

Informacje
Stopień: Rozgadany
Ostatnia wizyta: 19 lutego 2014 23:56:24
Liczba wpisów: 112
[0,03% wszystkich postów / 0,02 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,816 sek.

gvvgucyp
tmtydvhv
xsxkzchp
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
qjjnyrgk
sqzybhtk
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat