racaxrhs
Advertisement
PARTNER SERWISU
kkbvkdss
konrad weglewski

konrad weglewski

Ostatnie 10 wpisów
Te dwa lata to walka o skończenie projektu i pozbycie się poprzedniego akcjonariusza z bałaganu jaki po sobie pozostawił. Te dwa lata pokazały ze zespół, którego niejako dorobiłem się w Żaganiu jest warty zachodu. Teraz przed nami ciężka praca by skomercjalizować ten arcydobry i zielony projekt. Tymczasem obiecałem informacje na bieżąco wiec jeśli macie jakieś pytania, to jak widzicie żadne nie pozostanie bez odpowiedzi. pozdrawiam akcjonariuszy i tych co wierzą, ze się uda, ja wierzę...

Głowy w piasek nie chowam i nie zamierzam, nic tez nie obiecuje, na wszelkie pytania odpisuje na tyle na ile pozwala mi moje zaangażowanie w osobiste w tej spółce. W tą firmę i jej przyszłość zainwestowałem conajmniej kilka milionów złotych, a Pan? W tej kwestii mogę powiedzieć tylko tyle, że nie zwykłem zainwestowanych milionów wyrzucać do kosza. A w komercyjny sukces spółki wierzę poświęcając jej nie tylko swoje pieniądze ale i własny czas.

a w kwestii strony, obiecuje zająć się tą sprawą w najbliższych dniach
pozdrawiam

podstawowym elementem strategii dla spółki Golab jest wdrożenie produkcji bio i na tym elemencie jest skoncentrowana uwaga spólki, ostatnie modyfikacje produktu próby produkcyjne, zakonczenie projektu badawczo rozwojowego to absolutne priorytety, całość działań zarządu i rady nadzorczej jest obecnie skupiona na zakończenie procesu rejestracji, opatentowaniu i przygotowaniu sie do wdrożenia na masową skalę nowego w pełni rewolucyjnego produktu na tym wartym wiele miliardów rynku

Witam,
jeszcze chwila cierpliwosci... wszystko idzie zgodnie z planem Drodzy Inwestorzy.
pozdrawiam Państwa

Witam,
jeszcze chwila cierpliwości i za chwile beda podawane komunnikaty a prasa bedzie informowała o naszych postepach... ja jestem optymista...

pozdrawiam Państwa

Witam,
handel wełną i jej wyrobami rządzi się pewną sezonowością i póki golab nie rozpocznie produkcji BIO, które nie maja tej sezonowości póty jego główny kanał przychodów to hadel wełną i wyrobami gotowymi stąd możliwe nawet duże różnice w poszczególnych kwartałach.

Pozdrawiam

Witam,
1) jesli chodzi o produkcje masową, odpowiem tak produkcje zaczniemy w tym roku aczkolwiek wdrożenie masowe potrwa około 1-2 lat, obiecać mogę żew iecej o tm bedą Państwo mogli przeczytać a spółka na bieżąco będzie informować o swoich postępach (już wkrótce)
2)Nie jestem zwolennikiem wydawania prognoz w trakce wdrażania nowoczesnych technologii, ale wierze ze spolka bedzie corocznie poprawiac wyniki
3) Przy dzisiejszych trendach i biorąc pod uwagę parametry jakościowe i nowatorskość produktów po wykonaniu sondaży nie widzę tu problemów z sprzedażą produkcji
4) tak juz wkrótce o tym poinformujemy, jesteśmy jedna z nielicznych firm w Polsce która potrafi wyprodukować pełnowartościowy produkt z samych odpadów a to warto promować i warto wykorzystywać w kontekście dotacji

extra: nie jestem ale znam ta spólkę i myslę ze ona równiez dostrzega olbrzymi potencjał tej spolki

Pozdrawiam
Konrad Węglewski

Witam,
atutów bio-podlozy jest znacznie wiecej poza oczywistymi wymienionymi na tym forum atutami zwiazanymi z lepszą produktywnością, nalezy zwrocić uwage na ekologie te wlokniny mozna bowiem znowu wykorzystac do produkcji po okresie eksploatacji a także sa one biodegradowalne w przeciwienstwie do tych dzisiaj używanych, których proces utylizacji(wełna mineralna sięga setek lat).
Odpowiadając na kwestie czy wystarczy środków na wdrożenie tej technologii odpowiem, że spólka pozyskała inwestora w mojej osobie wiec ma juz zaplecze do realizacji projektów z grupy bio, obecnie trwają nasze analizy dotyczace optymalizacji modelu wdrożenia tych technologii do produkcji masowej wraz z doborem najefektywniejszego modelu finansowania tej inwestycji.

W razie jakichkolwiek dalszych pytań proszę pisać. Z przyjemnością zaglądam tutaj i chętnie odpowiem na Państwa pytania, gdyż sam jestem inwestorem i zależy mi na wiarygodnych informacjach z pierwszej ręki.

Prosze Pana, czarny tulipan nie ma obecnie planow wchodzenia na gielde ani tylnymi ani frontowymi drzwiami.
Spółka Golab bedzie koontynuowała swoje obecne działania koncentrując się na nowoczesnych projektach, a ja swoim do niej wejsciem gwarantuje jej stabilny rozwój na dotychczasowym polu działalnosci i nie mam w planach zmiany jej profilu działania. Innymi słowy wierzę w projekty BIO i zamierzam doprowadzić jej nowatorskie plany do jak najszybszej i efektywnej realizacji.

Angel co do tematu inwestycji powiem krótko to bardzo perespektywiczna spólka która ma realna szanse przejac rynek europejski o wartości blisko 3 mld euro w kilkuletniej perespektywie

co do cytatow zapraszam do przeczytania akt tej sprawy i jej bliski final w sądzie, który odda sprawiedliwość słusznej sprawie

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 20 grudnia 2016 19:45:06
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,234 sek.

mgjoiigg
fxypwdig
ykjoldjd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dyasbjgo
astvlxmp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat