dziękuję. postaram się również śledzić jak wygląda ilośc pomiarów.
jak pójdzie ilość badań znów do góry to chyba dokupię na spokojnie żeby uśrednić...
|
|
Czy mogę prosić o pomoc w namierzeniu strony/podstrony gdzie znajdę liczbę badań w ciągu miesiąca?
|
|
No, to z obecną ceną jestem -50% od czasu kupna. dokupić czy nie dokupić...o to jest pytanie.
|
|
Cytat:W mojej opinii jesli komercjalizacja postepuje tak powoli jak to ma miejsce, to urzadzenie jest zwyczajnie slabe i sie nie przyjelo. Niestety ale mam podobne wątpliwości...
|
|
Czy pominąłem jakiś raport? Albo gdzieś pojawiło się jakieś info względem danych $ ? Kurs leci w dół - insiderzy dokupują, podpisywane umowy (nawet jeśli w kwestii sprawdzenia, to jednak coś się dzieje)... Jedyne co mi się nie podoba to 'zachowanie poufności' względem nowych negocjacji.
|
|
Cytat:Emisja była po 12 zł i cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem inwestorów. Po raz pierwszy w historii notowań kurs spadł poniżej ceny emisyjnej. Jako laik zapytam: co powyższe może oznaczać? Spółka jest dość ciekawa, tyle że musi dojść do zakontraktowania i współfinansowania na rynkach zagranicznych...
|
|