Temat:
JSW
|
|
Temat:
DATAWALK
|
|
Potwierdzam - 350 w BOŚ.
|
|
Temat:
11BIT
Licznik posiadaczy COM przestawił się dzisiaj z 50 - 100 tys. na 100 - 200 tys. wg steamdb.
|
|
Temat:
11BIT
Wiecie może dlaczego tak drastycznie wzrasta liczba komentarzy na Steam?
|
|
Temat:
11BIT
Tymczasem na Steam znowu promocja minus 40%
|
|
Żeby dopełnić formalności - uzasadnienie zakupu 11Bit: - przesadnie duży spadek kursu w końcówce zeszłego roku (kurs zszedł prawie do wartości sprzed premiery Frostpunka), - premiera CoM (może jeszcze w I kw. 2019) powinna spowodować wzrost kursu, - zakładam, że również niedługo odbędzie się premiera Frostpunka na konsole (w rocznicę premiery na PC)?
|
|
Jeśli jeszcze jest miejsce, proszę o dopisanie mnie do konkursu, spółka 11BIT,
|
|
Temat:
11BIT
Rif napisał(a):Pytanie do specjalistów od Steama. Jak się ma do wszystkich wyliczeń kwestia banowania kont użytkowników? https://steamdb.info/stats/bans/Miesięcznie "ofiarami" systemu VAC (Valve Anti-Cheating) są dziesiątki tysięcy kont (tylko w paru dniach lipca było to 160 tysięcy). Ciekawe czy wystawione przez nich opinie również wypadają z systemu? Obserwując ilość opinii dla takiego TWOM, można zauważyć, że co kilka dni notuje się ujemne wartości. Nie wydaje mi się, że wynikałoby to z jakiegoś feleru systemowego. codziennie sprawdzam przyrost komentarzy i do tej pory nie spotkałem się z przypadkiem żeby ich liczba spadła w porównaniu do poprzedniego dnia. Możesz podać przykład?
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Kupie : Wspomnienia gracza giełdowego Edwin Lefevre. Ktoś posiada? pw
|
|
Jakie IKE IKZE polecasz? Czy mBank jest dobrym pomysłem?
|
|