Temat:
PGE
slenart napisał(a):mam wyjaśnienia od maklera z mbanku: pole limit ceny było podane informacyjnie z wartością 23 zł jako górna wartość jaka może być do zapłaty.
wg maklera to pole nie było edytowalne i nie można było podać innej wartości.
ja jednak w swojej przegladarce miałem co innego - mogłem podać cenę, więc uznaje to za błąd systemu. Mogłes modyfikować, ale w transakcjach i tak pojawia sie 23.
|
|
Temat:
TECHMEX
Bosman napisał(a):No proszę co to znaczy słowo w środkach masowego przekazu. Zobaczymy czy zdołają utrzymać kurs powyżej 8 zł. Jeśli się uda to będzie ok, mimo że Templeton wciąż ma coś tam do sprzedania to widać, że są spore oczekiwania wobec spółki. Bosman, a co takiego powiedziano i kiedy? Możesz przytoczyć?
|
|
owner napisał(a): no i masz. poszło 60k. jakiś fund tu włazi
Podobne ruchy są widoczne na wszystkich dużych społkach paliwowych.
|
|
Co do spadającej gwiazdy identyczna sytuacja była w maju perzed wielkim wzrostem. Nie ma co straszyc, trzeba patrzeć.
Ciekawie zachowuje sie węgiel - w tym tygodniu ara +12% - choć i tak liże dno. Spółka na długi termin, jedna z niewielu zdrowych.
|
|
HENRY napisał(a):Dla mnie wzrost obrotów był wystarczajacym powodem ,azeby sie "zapakowac" po sr.14,20  .A propos jak myslicie ,dokad ten pociag moze dojechac bez korekty? A ja wskoczyłem po 12,51 i czekałem na peronie i czekałem... Kilka razy chciałem już wysiadać. Wreszcie ruszyliśmy - prawdziwe TGV...
|
|
Temat:
TECHMEX
Coż, ja uśredniając kupowałem po 5,20 5,60 i 7,26 i ciągle zastanawiam się czy nie dobrać jeszcze... No chyba, że znajdę coś ciekawszego...
|
|