nie rozumiem gdzie tu powód do zadowolenia ?
|
|
Bankrucik - gdzie można znaleźć Twój aktualny portfel wraz z podaniem ceny akcji po jakiej kupowałeś ?
|
|
Temat:
MABION
Cytat:Dzisiaj się coś ruszyło, chociaż 1 duży pakiet 9703 sztuk robi w tej chwili ponad 80% obrotu... zatem na dniach spodziewałbym się komunikatu o objęciu akcji z giełdy
|
|
Temat:
MABION
|
|
Temat:
MABION
340 tys obrotu to zabawa jednego gracza ?
|
|
Polnocr i wszystko jasne
|
|
co się kryje pod nazwą NIEMOWLAK ? bo nie kojarzę takiej spółki
|
|
co do podróży w czasie Pana Prezesa to w sobotę 29 czerwca 2013 otrzymałem maila z newsletterem NEG w którym można przeczytać następującą nowinkę: 2013-02-18 Afterfall: Insanity Dirty Arena już w piątek 22 lutego! Już w piątek 22 lutego odbędzie się premiera dodatku do gry Afterfall: InSanity - Dirty Arena . Więcej informacji o nim znajdziesz tutaj. Czytaj >> to się nazywa BYĆ NA CZASIE
|
|
czy Majka w końcu podał ile sprzedali tej gry czy do dziś nie wiadomo ?
|
|
Temat:
11BIT
Janus Corvinus - gdybym był prezesem spółki zajmującej się produkcją gier miałbyś u mnie stałą posadę
|
|
czy na lokaty to nie wiem ale podobno grał na giełdzie za tą kasę coś nawet na stockwatchu pisali o tym
|
|
Wchodzi Majka do taksówki. - Do siedziby spółki proszę. Dojeżdżają na miejsce po czym taksówkarz się odwraca: - 30 zł się należy. - Coo ??? Trzeba było powiedzieć jak wsiadałem że za to się płaci !!!
|
|
Temat:
NICOGAMES
kobieta z lasu a co Twoim zdaniem niby się wydarzy za te 3 czy 6 miesięcy ? ja już raz Scarremy zwróciłem honor i obawiam się że Ciebie też to czeka
|
|
no po prostu kupiła akcje bo są teoretycznie prawie na samym dnie i intuicyjnie liczy na to że kurs po takich spadkach może już tylko wzrosnąć - tak ja rozumiem tę inwestycję (intuicyjnie a coś o tym wiem)
|
|
Cytat: Nie tak miała wyglądać Burżuazja
Scarry - trudno się z Tobą nie zgodzić z tym że Burżuazja to był chyba jeszcze projekt sprzed zainteresowaniem się nim Nicogamesa - a swoją drogą to pomysł był naprawdę godny z przebogatym światem i mnóstwem lokacji - taki trochę europejski Fallout - pamiętam jak przeglądałem te wszystkie szkice postaci i opisy miejsc to wyobraźnia robiła swoje - szkoda że wyszło co innego chociaż nie będę tu krytykował samej gry Afterfall - może ktoś kiedyś wróci do tych wszystkich projektów bo szczerze to jestem przekonany że gdyby wyszło to co miało wyjść to byłaby to prawdziwa bomba a tak wyszła też bomba tyle że.... z przykrótkim lontem PS - nowy zarząd to chyba w lesie siedzi bo wszyscy z lasu
|
|
Temat:
POLJADLO
podałem co wiedziałem a jak masz zastrzeżenia to już musisz z newconnectorem uzgadniać ewentualne podważenie rzetelności artykułu
|
|
Temat:
POLJADLO
ABS Investment S.A. dysponuje pakietami akcji szeregu spółek notowanych zarówno na GPW jak i na alternatywnym rynku NewConnect. Są to m.in.: Polskie Jadło www.newconnector.pl/abs-invest...
|
|
Temat:
POLJADLO
no ale nie tylko Moska ma udziały w Polskim Jadle - ABS-Investment też jest zaangażowana w spółkę a z tego co się orientuję to do krótkodystansowców nie należą
|
|
a ja tylko wtrącę kilka słów:
mathu , Fantomas i głównie Scarry: wszystko wskazuje na to że to Wy a nie ja mieliście rację oceniając tę spółkę - sporo komentarzy które tu umieściłem opierało się na czysto instynktownych czy życzeniowych pobudkach do czego po męsku się przyznaję
sypię popiół na głowę i życzę udanych inwestycji
no i to chyba mój ostatni wpis na tym wątku.....
.....no chyba że.......
|
|
Temat:
POLJADLO
póki co widać że Moska dość poważnie myśli o stworzeniu tej sieci co widać po zwiększonym zaangażowaniu w kolejne spółki gastronomiczne www.stockwatch.pl/wiadomosci/k...
|
|
Temat:
POLJADLO
Moska zdradza że koszt uruchomienia placówki tego typu to wydatek w przedziale 200–500 tys. zł - podobno już wpłynęły oferty od firm posiadających grunty przy stacjach benzynowych, czy prowadzących własne sieci restauracyjne - największym atutem sieci mają być ceny - najtańsze danie ma kosztować poniżej 10 zł a restauracje z szybkim jedzeniem posiadają też m.in. place zabaw dla dzieci www.biztok.pl/Najtansze-danie-...
|
|
Temat:
POLJADLO
podstawowa rzecz to odpowiednia reklama - bez tego trudno o pozyskanie klienta - gdyby stworzyła się moda na żywienie się w lokalach Polskie Jadło to myślę że stworzyłby się solidny konkurent dla tych wszystkich McD , KFC czy innych burgerów
|
|
Temat:
POLJADLO
wg wczorajszych doniesień spółka coraz poważniej myśli o stworzeniu sieci polskich jadłodajni konkurencyjnych dla zagranicznych sieci obecnych na naszym rynku pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka...
|
|
żeby wziąć udział w Walnym to chyba trzeba posiadać akcje a sądząc po ironii wypowiedzi jej autor raczej daleki jest od tego
|
|
bardzo dobre posunięcie z dodaniem gry to czasopisma tej rangi: 1. dziesiątki tysięcy graczy dowiedzą się o takim tytule co może posłużyć również jako reklama przed wydaniem gry na xBox 2. spółka zarobi na tym parę groszy (wg moich kalkulacji 300 - 400 tys) 3. nie koliduje to z rozprowadzaniem gry na kolejne rynki zgodnie z założeniami spółki
|
|
Cytat:niczym nie uzasadniłeś: typowe wishful thinking: z luźnych prognoz niezwykle prawdomównego prezesa o wolumenie sprzedaży "być może 40 do 60 000" już wiesz że jednak 60 i że nie prognoza a na pewno.
O czym tu dyskutować? nie "być może" tylko są to szacunkowe dane i nie napisałem że 60 tys tylko że "około" natomiast porównanie ze Snajperem uzasadniłem tym że gra wcale nie lepiej się sprzedawała do czasu wydania jej na Xboxa natomiast Ty tylko skwitowałeś to jakimś porównaniem konia do krowy (nieuzasadnionym zresztą) - może mnie oświecisz ile CIA sprzedała Snajpera przez pierwsze 2 miesiące ?
|
|
Cytat:Tak - znam się na grach i porównanie Snajpera ma się tak do Afterfalla ja przynajmniej jakoś uzasadniłem swoją wypowiedź zamiast ograniczać się do jakichś nieskładnych porównań
|
|
Cytat:nie stanął, wg mnie to co innego - teraz nastąpi bardzo powolne obsuwanie i kiedy to obsuwanie ma niby nastąpić bo jakoś nie widać ? poza tym jeśli wierzyć portalowi parkiet.com i gra do tej pory rzeczywiście się sprzedała w ilości ok. 60 tys kopii to widzę tu analogiczną sytuację do Snajpera który miał podobne wyniki i dopiero wydanie gry na xBoxa znacznie poprawiło sprzedaż - jeśli znasz się choć trochę na grach tak jak twierdzisz to doskonale wiesz o czym piszę www.parkiet.com/artykul/26,125...
|
|
widać że kurs stanął na 5 gr - tak sobie myślę że wszystko co najgorsze mogło mieć miejsce zostało przetrawione - powodów do spadków nie widać natomiast do wzrostów kilka jest: data wydania na X no i może w końcu Majka ogłosi te 150 tys sprzedanych kopii - tak czy inaczej ciekawe lato i jesień się zapowiada
|
|
Scarry a Ty jeszcze tutaj ? przecież wg Ciebie to ta spółka już zbankrutowała pytanie do moderatorów: dlaczego w profilu spółki głównym akcjonariuszem jest Tomasz Majka (3,74 %) skoro Pan Artur Zieliński posiada ponad 4 % ? przynajmniej wg niektórych źródeł www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl...
|
|
marketingiem to powinien zająć się przede wszystkim wydawca jak myślicie ? może prezes Majka przemyci jutro jakieś dodatkowe info poza raportem rocznym ?
|
|
Cytat:No ale po co mam czekać na recenzje wersji X która jest 100% kopią wersji PC, która została zjechana we wszystkich recenzjach, w których pracownicy Nicolasa nie mogli wyklikać oceny w ankiecie zapominasz tylko o "drobnym" szczególe: mianowicie wersja na X ma być już poprawiona adekwatnie do wersji 2.0 na PC
|
|
Cytat:Nikt tego nie kupi, myślisz że konsolarze nie czytają recenzji? a Ty już wiesz że nikt nie kupi ? póki co jedyna recenzja jaka się ukazała wydaje się nie najgorsza - w końcu komputerświat ma swoją renowę na rynku Cytat: @Dr Acula
ja nie wierze, ba - to nie kwestia wiary tylko rozumu.
Jak naiwnym trzeba być żeby wierzyć że certyfikacja Microsoftu zajmuje PARE DNI?
Wiesz ile CDRED ze swoim dużym i doświadczonym zespołem walczył z MS o certyfikacje Witchera 2? PRzecież gra została nawet firmie zwrócona i procedura certyfikacji była powtarzana. ale ja nie napisałem że mają już certyfikat tylko że skończyli pracę nad grą na X poza tym przeczytaj uważnie artykuł to zrozumiesz dlaczego CDRed miał problemy z certyfikatem
|
|
|
|
|
|
mathu pytanie do Ciebie: tak oczerniasz grę że jest słaba , beznadziejna i się nie sprzeda a teraz się dziwisz że Majka zwolnił jej twórców co wg Ciebie powinno być raczej logiczne i wynikać z pewnej konsekwencji (co do kwestii nie płacenia byłym pracownikom nie wypowiadam się bo nie znam szczegółów)
a co do PR to najgorszy spółce robią właśnie byli pracownicy którzy do dziś ukrywając się pod różnymi nickami na różnych forach (może i na Stockwatch też - nie wiem) piszą rzeczy nie do końca zgodne z prawdą
|
|
jestem graczem i większość gier kupuję po roku od premiery a poza tym chyba nie sądzisz że Czech kupi sobie grę z polską albo rosyjską wersją językową
|
|
wiem że spółka popełniła szereg błędów marketingowych (albo tak mi się wydaje) ale bzdury ktoś pisze że gra się nie sprzeda więcej bo najważniejszy jest pierwszy miesiąc czy dwa od wydania i częściowo jestem w stanie się z tym zgodzić ale... przy takiej polityce marketingowej spółki gra ciągle to wchodzi na kolejne rynki czy platformy i tych pierwszych miesięcy czy dwóch jest w tym przypadku cały szereg więc nie kasuj gry za to że upłynęły więcej niż dwa miesiące od daty wydania
|
|
Cytat:W takim razie jeśli to były tylko deklaracje (i to przy cenie ~3 zł/grę), a nie faktyczna sprzedaż to jeszcze marniej to wygląda niż sądziłem. a może warto wziąć pod uwagę iż ogromna rzesza ludzi wyszła z założenia że i tak nie zbiorą miliona chętnych na grę i nie wpłaciła tych 3 zł - sam jestem tego najlepszym przykładem: grę kupiłem a w akcji pre-order udziału nie brałem
|
|
widzę że zaklinacze spadków przenieśli się z forum B na Stockwatch - tylko wątpię żeby nadużywanie słowa "bankructwo" kogokolwiek przestraszyło i spuściło kurs na 2 gr - ale próbujcie dalej - nie życzę powodzenia zastanawiam się też przy okazji jak taka słaba (Waszym zdaniem) gra znalazła się Top 10 najlepszych gier maja w Niemczech www.4players.de/4players.php/t...
|
|
Cytat:po tylu zaklinaniach Aculi kurs niestety leci to ja mam chyba jakiś błąd w systemie bo u mnie nic nie leci od wczoraj bez zmian
|
|
jeśli chodzi o Q4 2011 to spodziewam się 21 478 szt
|
|
Cytat:tutaj tytuły robocze są bardziej pozorowaniem działania i pożywką dla obecnych oraz zanętą dla potencjalnych akcjonariuszy możesz to bardziej rozwinąć ? jaki projekt NGS o jakimkolwiek tytule roboczym nie został zrealizowany ? proszę o konkretne przykłady
|
|
nie bardzo rozumiem tego co piszesz - większość produktów w tej branży przechodzi przez nazwy robocze i jest to raczej typowe zjawisko - Afterfall Insanity też miał kilka roboczych nazw a teraz mamy bardzo fajną gierkę na rynku - przypuszczam że i Sand i Hunter też w efekcie będą się inaczej nazywać ale póki nie ma ostatecznej nazwy jakąś się trzeba posługiwać i temu to służy
|
|
Cytat:mod: jedyne co widać to że TY nie próżnujesz i wykorzystujesz nawet najbardziej błahą i niewiarygodną informację do podbijania wątku Panie mod - rzeczywiście pisząc coś raz czy dwa w tygodniu podbijam niemiłosiernie wątek - pewnie inne spółki mogą tylko pozazdrościć takiego podbijania a tak poza tym to która informacja z tych które tu przytoczyłem jest taka niewiarygodna ? bo to dosyć poważny zarzut PS przepraszam bo pewnie znów pobiłem wątek ale chciałem się jakoś ustosunkować
|
|
Cytat:w planach Nicolas Games widnieje gra planszowa oraz gra na platformy z iOS i Androidem o roboczym tytule Hunter, która wejdzie w fazę pre-produkcji w bieżącym kwartale www.gram.pl/news_8AreH,i8_Jak_...widać że spółka nie próżnuje i po Afterfallu myśli poważnie o kolejnych projektach Kod:mod: jedyne co widać to że TY nie próżnujesz i wykorzystujesz nawet najbardziej błahą i niewiarygodną informację do podbijania wątku
|
|
taka refleksja mi się nasunęła co do sprzedaży gry - jakiś czas temu na Allegro pojawiła się edycja kolekcjonerska za ok. 70 zł - gra się sprzedała błyskawicznie (całe 6 szt) i tak sobie myślę czy gdyby nie cena gry która jest dość wygórowana to czy sprzedaż w Polsce nie wyglądałaby dużo bardziej "wyraziście"
|
|
Cytat:tu się ocenia stopy zwrotu, innowacyjność i jakość pomysłów rzeczywiście merytorycznie ocenił stopę zwrotu , innowacyjność i jakość pomysłu swoim komentarzem
|
|
rozumiem że Afterfall Ci się nie podoba choć pewnie nawet nie grałeś ale po co zaraz naganiać na Wiedźmina ? płacą Ci za to ?
|
|
myślę że sporo osób wchodzących na to forum nie skończyło jeszcze grać albo dopiero zagra w grę dlatego nie widzę powodu dla którego mielibyśmy im psuć zabawę - jeśli koniecznie zależy Ci na mojej opinii na temat zakończenia gry to mogę przesłać Ci ją w formie prywatnej wiadomości
|
|
tu mamy podany stan poprawek do wersji 2.0 (stan na 8 kwietnia): Nowy dynamiczny system walki – w trakcie testów Poprawione cut-sceny (praca kamery, udźwiękowienie, animacje) – wykonano 60% Większa ilość efektów psychozy (Fearlock) - wykonano Poprawiona mimika twarzy/ruchów oczu – wykonano 70% Poprawione animacje postaci – wykonano 60% Poprawione udźwiękowienie otoczenia i postaci – wykonano 50% Poprawa wydajności/optymalizacja – wykonano 70% Nowa broń - wykonano Zmieniono i dodano punkty zapisu automatycznego - wykonano Dodane nowe warianty zachowań AI – przełożono do następnej poprawki Nowe efekty świetlne/specjalne - wykonano Nowy balans rozgrywki oraz prowadzenia fabuły – w trakcie testów Poprawki techniczne i gameplayowe – w trakcie testów www.gram.pl/news_8AreH,i8_Jak_...
|
|
Cytat:albo celowo próbujesz zakłamywać rzeczywistość a co z tego co napisałem nie jest prawdą ? Cytat:Co takiego miało zadziać się, by ktoś kto ukończył grę ponownie wydał kilkadziesiąt zł za grę nie ma konieczności kupowania gry ponownie - będzie można pobrać bezpłatnie nakładkę jeśli ktoś już posiada oryginalną grę Cytat:grałem i na mnie gra nie wywarła żadnego wrażenia jeśli na Tobie nie zrobiła wrażenia to nie powód by odbierać reszcie świata prawo do pozytywnej opinii Cytat:Tymczasem, nie ma co sztusznie nabijać postów na wątku spółki co to znaczy sztucznie nabijać posty ? jeśli masz coś do napisania to po prosty piszesz i tyle - nie widzę w tym nic sztucznego
|
|
1) nie podobno tylko jest to pierwsza gra wprowadzająca do uniwersum - jak wiadomo ma powstać kolejna o roboczym tytule "The Sand"
2) a wiesz ile kasy wyłożono na produkcję np Fallouta że piszesz iż za kilka mln nie powinien powstać przeciętniak ?
3) jest to pierwszy produkt na taką skalę tej spółki więc raczej nic dziwnego że przygotowywali wszystko kilka lat
|
|
tak abstrahując od kursu czy planów spółki to mam jedno przemyślenie na temat samej gry - grę przeszedłem i może nie jest nad wyraz powalająca ale to fajna zgrabna gra i czekam na wersję 2.0 aby przejść jeszcze raz (głównie chodzi o zakończenie ale nie chcę zdradzać) - myślę że główny problem związany z nagonką na Afterfalla w naszym kraju polega na tym iż większość osób które śledziły losy gry i wyczekiwali debiutu spodziewała się gry powalającej która konkurowałaby na rynku z takimi gigantami jak Fallout czy inne tytuły na podobnym poziomie - tymczasem Afterfall to póki co przeciętniak ale jak najbardziej "sprzedawalny" i mam wrażenie że to zagraniczny rynek czy to rosyjski czy azjatycki pokaże faktyczną wartość gry
|
|
wyniki sprzedaży gry w Polsce, Rosji i na GamersGate będą ujęte w raporcie za kw I/2012 gdyż w tym okresie dystrybutorzy zostaną obciążeni fakturami z tytułu tantiem od sprzedaży notowania.pb.pl/pytania/PLNCLG...tylko pytanie kiedy raport za I kwartał ?
|
|
ja to widzę tak: Nicogames to dość świeża i niedoświadczona spółka w branży gier komputerowych. W czasie produkcji gry i już po mieliśmy sporo przykładów tego niedoświadczenia. Nawet teraz gdy gra już się sprzedaje widać że na różnych platformach pojawia się z opóźnieniem. Ale który debiutant wchodząc na rynek ze swoim produktem nie boryka się z wszelkiego rodzaju niedociągnięciami ? Jestem przekonany że kolejny produkt spółki ("The Sand" czy jakkolwiek będzie się to nazywało) będzie już bardziej wzorowo i bezproblemowo prezentował się w strukturach rynku. Spółka będzie już bardziej doświadczona i z pewnością pozwoli to uniknąć wielu niepotrzebnych zawirowań. Dlatego w ogóle mnie nie dziwi że prezes Majka wstrzymuje się z podaniem nawet szacunkowych wyników sprzedaży. Sam na jego miejscu podałbym takie wyniki dopiero pod koniec tego roku kiedy to będzie można obiektywnie ocenić czy gra się sprzedaje dobrze , przyzwoicie czy słabo. A moim zdaniem będzie to bardzo przyzwoita ilość sprzedanych gier.
|
|
dlaczego usuwacie moje wpisy ? napisałem tylko że zastanawiam się czy 30 tys sprzedanych gier w pierwszym miesiącu byłoby przyzwoitym wynikiem - poza tym wie ktoś czy jutrzejszy raport będzie zaprezentowany w trakcie sesji czy już po ? Kod:mod: wątki spółek nie są miejscem na notatki użytkowników, w szczególności dywagacje bez pokrycia
|
|
czytałem że Stockwatch robi jakiś niby-reportaż z KOV-u - może moglibyście zrobić coś podobnego z Nicogames ? pokazać jak powstają gry itp - wydaje mi się że branża ciekawa i niejeden użytkownik byłby zainteresowany
|
|
a jak dla mnie to mogą nawet mąkę produkować jeśli tylko kurs się podniesie
|
|
NICOGAMES: Podpisanie znaczącej umowy przez Macro Games SA z GameStop (Impulse), w ramach realizacji umowy redystrybucji pomiędzy Nicolas Games S.A. oraz Macro Games www.bankier.pl/wiadomosc/NICOG...
|
|
dlaczego na Stockwatch kurs Nicogames jest 10 gr skoro na zamknięciu jest 11 gr ? wczoraj było podobnie - cały dzień 10 gr a tu 9 gr
|
|
może mi ktoś wyjaśnić jak laikowi co może oznaczać tak ogromne zainteresowanie akcjami z prawa poboru bo przecież sprzedały się wszystkie a nawet była niewielka redukcja
|
|
wie ktoś może na kiedy zaplanowano publikację raportu za 4 kwartał 2011 ?
|
|
a czy spisywanie luźnych pomysłów na grę i ewentualne szkice graficzne nie jest początkiem pracy nad grą ? od czegoś trzeba zacząć
|
|
UWAGA od stycznia ruszyły prace nad Afterfall: Pearl of the Wasteland !!! notowania.pb.pl/pytania/PLNCLG...Cytat:Zespół został podzielony na dwie części, jedna techniczno-animacyjna - zajmuje sie poprawkami wersji PC do Enhanced Edition - która będzie również wersją konsolową, druga design-concept pracuje nad preprodukcją Afterfall: Pearl of the Wasteland - tak że po grudniu, który był przeznaczony na urlopy zabraliśmy się bardzo ostro do pracy. Kod:mod: dodawaj cytaty do linków
|
|
szczerze to jest mi obojętne w którą stronę pójdzie kurs akcji Nico ale śmieszy mnie już ta nagonka na "nieudany produkt" bo sam się w końcu przekonałem jak ta gra jest i słowo "nieudany" jest moim zdaniem co najmniej nie na miejscu
|
|
to jest pierwszy produkt na taką skalę tej spółki więc mają prawo popełnić kilka błędów marketingowych - sprzedaż pewnie podadzą za 3 miesiące - skoro dopiero kilka dni temu poważniej gra zagościła w systemie chmurowym to bez sensu by było podawać sprzedaż już teraz PS gram od kilku dni i powiem tak: odwołałem Sylwestra bo gra naprawdę mnie wciągnęła - bardzo fajne plenery i misje - póki co nie doszedłem jeszcze do jakichkolwiek błędów w grze - jedyne co jako tako nie do końca mi pasuje to sterowanie postacią i interfejs (ale może dlatego że jestem przyzwyczajony do Fallouta - moja osobista ocena to 8/10 (Fallout dla porównania 10/10)
|
|
a jaki to syf przepraszam ? mamy tu ciekawe zestawienie ocen gry więc nie rozumiem o co się czepiasz
|
|
Fantomas: Afterfall dopiero wczoraj wszedł na platformy cyfrowe a przynajmniej została podpisana umowa więc poczekajmy trochę z tymi opiniami
|
|
gra nie powstaje jako kultowa tylko taką się staje - skąd wiesz że Afterfall nie będzie grą kultową ? dziś podpisali umowę z Macro Games na platformy cyfrowe na trzech niezależnych kanałach więc będzie łatwiej i szerzej dostępna - jak dla mnie ta gra już jest kultowa chociaż dopiero zaczynam grać
|
|
wystarczy że w każdym 30- czy 40- tysięcznym mieście na świecie grę kupi chociaż jedna osoba i jest sukces - wtedy kurs akcji jedzie na 30 gr
|
|
zakładając że gra sprzeda się w ilości 5 tys sztuk albo i nie to to rozumiem że kurs pewnie poleci na 3/4 gr ale czy nieudany i niesprzedany produkt może wiązać się z upadłością spółki ? wydaje mi się że niepotrzebnie nadużywa się tego słowa w niektórych komentarzach - ja osobiście nie oddam akcji poniżej 15 gr - może poczekam 2 , może 3 lata ale wyjdę na swoje - pozdrawiam
|
|
FF08 - z tego co wiem to sytuację w spółce najlepiej odzwierciedla kurs akcji na GPW - jeśli jest taka katastrofa to dlaczego nie widać paniki na akcjach Nico ?
|
|
jak to koniec NGS jako spółki ? możesz to rozwinąć ?
|
|