|
|
Temat:
11BIT
Nie sugerowałbym się NIGDY tym, co piszą dziennikarze z mediów... mainstreamowych.
Większość informacji jest zawsze mocno podkoloryzowana (o jakości niektórych gazetowych tekstów dot. TWOM można by było napisać pracę magisterską), to że Pan dziennikarz się czymś sugerował podwyższając sobie cyferki w tekście, nie musi mieć przełożenia na rzeczywistość. A bańka, piechotą nie chodzi - bądźmy realistami.
|
|
lesgs napisał(a):Brniemy dalej. Cym jest więc dla nich nauka?? Ta Pani w latach 90 miała powazne problemy z interpretacją przepisów podatkowych i wynajmem mieszkania. Można znaleźć w internecie. Ale nie ma co się martwić. Naród wychowany na serialach wybierze za nas ;)
|
|
Scarry napisał(a):Tak mi się przypomniało... Otto von Bismarck: Cytat:Zwykli ludzie nie powinni wiedzieć jak się robi parówki i jak wyglądają kulisy polityki Tak mi się skojarzyło... :) www.youtube.com/watch?v=SFydP_...
|
|
Temat:
11BIT
A tymczasem... zagraceni.pl/wreszcie-w-matecz...Cytat:2 kwietnia zaczynam pracę w szeregach 11 bit studios, czyli firmy odpowiedzialnej za Anomaly: Warzone Earth, Anomaly Korea, Funky Smugglers i tę czwartą grę, której tytułu zawsze zapominam. Sleepwalker’s Journey, przypomniało mi się. Zajmował się będę “projektem” i tyle właśnie mogę powiedzieć, zwłaszcza, że to spółka akcyjna. Z tego ostatniego faktu wynika wiele ciekawych spostrzeżeń, które może poczynić każdy, kto potrafi posługiwać się Google’em i nie przerażają go raporty giełdowe. W skrócie – 11 bit studios to bardzo dobry biznes. Pytanie za 100pkt: O kim mowa?
|
|
Tia... będzie jatka ;) www.rfcexpress.com/lawsuits/co...Cytat:RFC Case Number: C-E12-278N Court Case Number: 4:12-cv-00278-D File Date: Monday, November 26, 2012 Plaintiff: Epic Games, Inc. Plaintiff Counsel: R. Dennis Fairbanks of Hunton & Williams LLP Defendant: Nicolas Games S.A. Cause: 17:101 Copyright Infringement Court: North Carolina Eastern District Court Judge: Chief Judge James C. Dever, III
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
Dla ciekawskich, mapka na GC coś zdradza... Sam nie wiem, ludzie z branży pewnie napiszą tu i tam w relacjach z targów. Jump & Run, Adventure... na klony WARZONE to mi nie wygląda. zdr,
|
|
Temat:
11BIT
Nie można jednak odmówić chłopakom, że się starają dotrzeć wszędzie. Możemy sobie dyskutować o tym, czy gra się przyjemniej na platformie X czy Y, ale Come on... dla mnie ważne jest to, że zarówno jako gracz, jak i inwestor próbujący trochę lizać spółki z NC, chwilowo nie jestem rozczarowany. A AWE trafia na coraz to nowsze platformy poprzez oryginalne formy dystrybucji. Życzyłbym każdemu takiego zaparcia, chęci i... poświęcenia. A przy okazji na pewno kilka zielonych dukatów wpadnie do mieszka. LINUX!!! Szczegóły: http://www.humblebundle.com/ Mam nadzieję, że będzie im i mi, rosnąć :) [img] media.stockwatch.pl/data/broke...odkąd napisałem tego posta czyli przez jakieś 7 minut ilość sprzedanych wzrosła z 3200 do 5300 sztuk.
|
|
Temat:
11BIT
11 bit team member napisał(a):Zestawienie rozpoczyna Anomaly Warzone Earth podsumowana tak: Cytat: It’s relentless, smart and challenging stuff, with sharp, detailed top-down visuals. There’s an Xbox Live Arcade version coming next year, so get practicing on your phone now.
pozdr. A tymciastem... market.android.com/details?id=...Cytat:ZAKTUALIZOWANO: 24 styczeń 2012 AKTUALNA WERSJA: 1.01 WYMAGA ANDROIDA: 2.2 lub nowszy KATEGORIA: Zręcznościowe  kliknij, aby powiększyć
|
|