xoeimiuu
Advertisement
PARTNER SERWISU
xiqraedr
radekkkk

radekkkk

Ostatnie 10 wpisów
Co do akcjonariatu ja posiłkuje sie stroną

data.cnbc.com/quotes/CEDC/tab/...

nasze polskojęzyczne niestety nie potrafią stanąć na wysokości zadania

hahahah a skąd ta suma 1,7 mld podaj źródło bo ja wiem o 1,3 mld a ty sie celowo mylisz o 400 mln dolarów to świadczy o tym że robisz to celowo bo nie wierze że nie wiesz jakie jest aktualne zadłużenie !!!

według Shella mamy 15 000 baryłek dziennie a Arfen tylko 6000 koszt 480 mln $ z tego na ans przypada 192 mln % to jest niecałe 650 mln zł dobrze licze bo tak na szybko ?

dzięki , czyli coś juz wiadomo do końca roku powinno być info w takim razie !

Panowie czy wiadomo coś o O-18 ?? bo to info z punktu widzenia naszej dotychczasowej działalności jest też bardzo ważne ?

Do REDFACE

Panie Prezesie prosimy o komentarz odnośnie wywiadu w tygodniku "Wprost" Pana Dr. Jana Kulczyka i informacji w tym wywiadzie zawartych odnośnie Nigerii.

hahah słyszeliście wypowiedz eksperta na tvn cnbc Kov spadał bo ludzie bali sie opodatkowania węglowodorów :DD

Panowie Nigeria swoją drogą a co o O-18 juz 35 dni minęło wiec w najbliższym czasie można sie spodziewać jakiegoś infa ...

Panowie może o tym pogadamy

Kulczyk Oil Ventures rozpoczął prace nad piątym odwiertem na polu Olgowskoje. Głębokość docelowa O-18 wyniesie 2,300 metrów, a celem prac wiertniczych będą gazonośne skały moskowitowe. Prace nad O-18 mają potrwać ok. 35 dni.

Oj drodzy koledzy , z całym szacunkiem ale nie kupujemy dziury w ziemi tylko duże ( no okej może nie takie duże ) złoże o potwierdzanych zasobach. Tak jak mój przedmówca napisał potrzebny jest czas, rozumiem że niektórym nerwy puszczają, na pocieszenie tylko dodam że obligacje włoskie spadają co dobrze wróży :)będzie spokój na rynkach to i nam się udzieli w postaci wzrostu kursu.
Uważam też ze chamskie uwagi pod kierunkiem Pana Prezesa są nie na miejscu i admin powinien zdecydowanie na to reagować.
Panie Prezesie ja z mojej strony mogę tylko podziękować za udzielanie fachowych informacji na temat sytuacji spółki...

www.bloomberg.com/apps/quote?t...:IND

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 14 marca 2012 16:51:20
Liczba wpisów: 19
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,237 sek.

qugsrswa
tshwrxub
vjqrurmm
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 751,90 zł +383,76% 96 751,90 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
iinvyani
mmycbcar
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat