Temat:
CEDC
|
|
Temat:
CEDC
hahahah a skąd ta suma 1,7 mld podaj źródło bo ja wiem o 1,3 mld a ty sie celowo mylisz o 400 mln dolarów to świadczy o tym że robisz to celowo bo nie wierze że nie wiesz jakie jest aktualne zadłużenie !!!
|
|
Temat:
SERINUS
według Shella mamy 15 000 baryłek dziennie a Arfen tylko 6000 koszt 480 mln $ z tego na ans przypada 192 mln % to jest niecałe 650 mln zł dobrze licze bo tak na szybko ?
|
|
Temat:
SERINUS
dzięki , czyli coś juz wiadomo do końca roku powinno być info w takim razie !
|
|
Temat:
SERINUS
Panowie czy wiadomo coś o O-18 ?? bo to info z punktu widzenia naszej dotychczasowej działalności jest też bardzo ważne ?
|
|
Temat:
SERINUS
Do REDFACE
Panie Prezesie prosimy o komentarz odnośnie wywiadu w tygodniku "Wprost" Pana Dr. Jana Kulczyka i informacji w tym wywiadzie zawartych odnośnie Nigerii.
|
|
Temat:
SERINUS
hahah słyszeliście wypowiedz eksperta na tvn cnbc Kov spadał bo ludzie bali sie opodatkowania węglowodorów :DD
|
|
Temat:
SERINUS
Panowie Nigeria swoją drogą a co o O-18 juz 35 dni minęło wiec w najbliższym czasie można sie spodziewać jakiegoś infa ...
|
|
Temat:
SERINUS
Panowie może o tym pogadamy
Kulczyk Oil Ventures rozpoczął prace nad piątym odwiertem na polu Olgowskoje. Głębokość docelowa O-18 wyniesie 2,300 metrów, a celem prac wiertniczych będą gazonośne skały moskowitowe. Prace nad O-18 mają potrwać ok. 35 dni.
|
|
Temat:
SERINUS
Oj drodzy koledzy , z całym szacunkiem ale nie kupujemy dziury w ziemi tylko duże ( no okej może nie takie duże ) złoże o potwierdzanych zasobach. Tak jak mój przedmówca napisał potrzebny jest czas, rozumiem że niektórym nerwy puszczają, na pocieszenie tylko dodam że obligacje włoskie spadają co dobrze wróży :)będzie spokój na rynkach to i nam się udzieli w postaci wzrostu kursu. Uważam też ze chamskie uwagi pod kierunkiem Pana Prezesa są nie na miejscu i admin powinien zdecydowanie na to reagować. Panie Prezesie ja z mojej strony mogę tylko podziękować za udzielanie fachowych informacji na temat sytuacji spółki... www.bloomberg.com/apps/quote?t...:IND
|
|