Temat:
SYNTHOS
Tak wiem , sorki. 9 kwietnia moge sprzedac by wciaz miec prawo. Pozdro
|
|
Temat:
SYNTHOS
Prawo dywidendy na 11 kwietania, czyli zgodnie z zasadą d3 pamiery trzeba mieć na zamknęcie w poniedziałek czy we wtorek ? Chodzi mi o to ze jak bym chcial sprzedac akcje i miec prawo do dywidendy to musze to zrobic najpozniej 9 kwietnia we wtorek, ?
|
|
Niestety nie widzę nic w plikach ukrytych ktore by mogły by mieć coś wspólnego z MS ;/
|
|
Robiłem juz tak , wyskakuje błąd ze brak pliku albo nie rozpoznaje. Gdzie musi byc zapisane konkretne ustawienie MS
|
|
Witam, czy jest możliwość przeniesienia już utworzonych szablonów, wykresów z jednego komputera na drugi oczywiscie by działały w metastock ? Utworzone wykresy na laptopie nie działają na stacjonarnym i odwrotnie . Ktoś to rozgryzł ? Dodam ze wersje obu MS te same ,.
|
|
Teraz na jednym kompie mam ms 9 a na drugim ms 11 i problem rozwiazany :) Pozdrawiam i znow hossa na gieldzie :0 przez chwilę :)
|
|
Zrobione ! Zainstalowałem MS 9 i działa elegancko :) Pozdrawiam P.S. W poniedziałek jadę na Olimpiadę na Siatkówkę Polski :)
|
|
Też wolę drugą ver. szybsza o wiele , A może ktoś wie dlaczego na win 7 64 bit premium (laptop) wychodzi taki błąd :
Microsfost Visual C ++ Runtime Librery
Runtime Error !
Program D:metastock\mswin.exe abnormal program termination.
Nie wiem co jest , a na drugim kompie działa ;/
|
|
Dzięki Misza raz jeszcze !!! Ustawione wszystko jak siala:)
|
|
Super ,dzięki raz jeszcze, na wszystkie pytanie dostałem odpowiedz. :) Wielki PLus dla Cibię MISZA !!!!
|
|
A orientujesz się może dlaczego na desktopie 64 bit MS działa a na laptopie 64 bit nie ? win 7
|
|
Supe dzięki, A jakie masz ulubione wskażniki w MS ?
|
|
Hej Misza, jeszcze raz dzięki za pomoc na PW. Super działa tylko jeszcze nie mogę dość do tych layout'ow ?! Pozdrawiam Wiem jak zapisać layout tylko jak dodać do niego interesujące mnie dane a póżniej przepuścić przez niego inna spółkę ?
|
|
:) zawsze można na Ciebie liczyć o to mi chodziło. Miłego weekendu :)
|
|
Dzięki Misza , jesteś ostoją tego forum :)
|
|
Dzięki za pomoc anyway :) Teraz sie motam bo nie mogę włączyć volumenu bo zamknąłem. Co za osioł ze mnie
|
|
pomogło ale , kiedys robilem inaczej ze od razu caly zakres ,a teraz trzeba przesuwac kalendarz :( gdzies w necie było jak zrobić update od poczatku i teraz nie mogę znależć :(
|
|
Nie utworzyłem jeszcze katlogu blok. to moze byc to
|
|
Witam, mam prośbę , zainstalowałem metastock 11 , dalej update z bossa bazy wkopiowałem do katalogu "sample" i teraz na wykresach mogę tylko cofnąć sie o rok, nie widzę od początku wykresu ? Dlaczego ? Co robie nie tak ?
|
|
|
|
Wszystko dziala :) Tylko nie ma wolumenu ;/ puste okno , :?? Dlaczego ?? Robilem aktualizacje o ostatnia sesje i nic ;/
A wiesz moze Misza lub kto kolwiek ,ktore narzedzie lub sytuacja wskazywala na spadaek wig20 przed poczatkiem sierpnia , przed tymi spadkami z jakimi mielismy (mamy wciaz) doczynienia. Syszalem kolesia w telewizji ktory mowil ze nawet laik znajacy troszke IT mogl sie zorientowac ze trzeba uciekac z rynku przy 2600 pkt z poczatkiem sierpnia. Widzisz ten sygnal na wykresie wig20 czy wiesz jak to narysowac ??
|
|
Hej, dzieki again, ja mam wersje 11 wiec na live pewnie sobie nie pogram. A co do gield zagranicznych to jak dograc cala biblioteke to programu ? Ostatnia sesje i kilka ostatnich wiem a cala biblioteke jak to bylo ?? Dzieki >
|
|
Hej, tak wlasnie zaraz zrobie. Czytalem tutoriala tego co jest w programie, ale jak widac jeszcze musze poczyatc :)
A wiesz moze jeszcze skad i czy da sie dane giled zagranicznych pobrac ?? I czy da sie dane live pobierac czy tylko jak zaplace gruba kase jest taka opcja ;/ ?
Pozdrawiam
|
|
Konkretna wyczerpujaca i szybka odpowiedz Misza :) Bardzo dzieki Wielki Plus
|
|
Sorry za niecierpliwosc ale mialem kiepski dzien, teraz juz lepiej wiec sorry i dzieki za pomoc Panowie. A ten interwal do zmiany na tygodniowe to jest ... bo go nie widze ;/
|
|
Nikt nic nie wie czy brak checi ;/ ??
|
|
Witam, mam pytanie do rekinow , uzywam metastock do AT , dane pobieram z Bossa tylko ze mozna sie cofnac okolo 2 lat wstecz. Skad i czy jest mozliwosc dluzego archiwum zakutalizowania np 2008 rok juz nie wchodzi do analizy i dolka do Fibonnaciego juz nie uzyje :/
Ktos wie jak to zrobic Pozdrawiam Pawel
|
|