Cytat:W tak krótkim horyzoncie czasowym daruj sobie AF, zajmij się AT. Mhm a mógłbym prosić o jakiś komentarz/argument dlaczego? Bo jakoś mnie tym jednym zdaniem nie przekonałeś
|
|
Witam w tym jakże przepięknym, deszczowym dniu Mam do was takie zapytanie, ponieważ właśnie się biorę za analizę raportów kwartalnych 11BIT. Interesuje mnie głównie inwestowanie krótko/średnio-terminowe. Mam tutaj na myśli tak od dnia do 1 miesiąca. I tutaj pytanie: Na co przy analizie fundamentalnej zwracać uwagę? Tzn pytam o wasze doświadczenia, co może świadczyć o wzroście/spadku przy takim okresie inwestycji? Na co głównie patrzeć i czego szukać? Dodam od razu, że nie szukam jakiejś gotowej taktyki, tylko po prostu wskazówek/porad od was, żeby później znaleźć coś, co się u mnie sprawdzi i przyniesie zyski Pozdrawiam, NeXeR.
|
|
Witam :)
Szukałem i szukałem, ale nic nie znalazłem co by mnie interesowało, więc zwracam się do was. Są na rynku spółki związane ze sportem czy też rekreacją (ogólnie aktywnościa fizyczną)? Jeśli tak to prosiłbym o podanie :)
Pozdrawiam, NeXeR.
|
|
Witam.
Właśnie przeglądałem wykresy BOGDANKI i od wczorajszego dnia zauważyłem nagły wzrost. Czym to może być spowodowane?
Przeglądałem wiadomości, ale nic mi nie wskazywało na taki nagły optymizm byków.
Dodam, że jestem nowy na forum :)
|
|