Temat:
PBG
Kto nie kupił dzisiaj akcji ten [mod]. Skoro nie znamy żadnych szczegółów to trzymamy się samej techniki - byk na 10min, 1h, dziennym, tygodniowym. Jeśli nie zostanie to zanegowane zjazdem poniżej 38zł to mamy odpowiednio w powyższych perspektywach: 45zł, 54zł, 88zł, 200zł+. Szczególnie pozdrawiam [mod] akcjonariuszy PBG Kod:mod: post o zabarwieniu personalnym, drwiący - narusza regulamin.
|
|
Temat:
SERINUS
Chłopaki możecie przypomnieć do kiedy trwa lockup dla zarządu? Jak to zwykle dziwnie bywa, minie lockup i akcje osiągną minimum :) Dzięki i pozdrawiam!
|
|
Temat:
SERINUS
andrzej72 napisał(a):Dlaczego KOV jest tak słaby jeśli chodzi o notowania? Czy ktoś jest w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć? W takiej sytuacji rynkowej, jaką mamy teraz, wszystko powyżej C/WK 1.00 to jest duże ryzyko. KOV jest nareszcie w dobrej cenie.
|
|
Temat:
SERINUS
Witam Wrzucam moje nagranie audio z wywiadu, mam nadzieje że chociaż tyle wystarczy. w114.wrzuta.pl/audio/58LxlFOQZ...Pozdrawiam inwestorów KOV ps. Panowie i Panie - nie komentujemy co nam ślina na język przyniesie, moderacja tego forum jest niewielka. Apeluje, aby klasa tej dyskusji chociaż w niewielkim stopniu dorównywała wywiadowi z Panem Korczakiem.
|
|