PARTNER SERWISU
eluagibw
dinodreptak

dinodreptak

Ostatnie 10 wpisów
Na drugie - ponoć jeszcze piękniejsze życie:) Więc droga jest właściwa...:)A każdy może "trwonić" czas wedle uznania, raczej wątpię, żeby każdy na świecie robił wszystko w swoim życiu i skupiał się na wymiernych korzyściach z tego płynących... Niektórzy grają, niektórzy czytają, niektórzy oglądają, a jeszcze inni robią to wszystko zamiennie w wolnym czasie. Ale do rzeczy Kasiunia, bo mam wrażenie że zaśmiecamy wątek, jakie masz spółki w portfelu, jakie stopy zwrotu, jak dobierasz spółki, ile czasu jesteś na giełdzie, czy lubisz kakao i rodzynki, się trochę zapędziłem z tymi pytaniami blackeye

A gdzie jest napisane, że gry mają rozwijać?:)Mają być,relaksować i na tym ich rola się kończy. Tak mi się przynajmniej wydaje:)

Szczerze polecam Call of Duty - krótka, ale niesamowicie wciągająca gra... Nie pamiętam, w której części, ale jest jedna akcja na tonącym okręcie, z którego trzeba uciekać i w pewnym momencie skaczesz na linę którą spuścili żołnierze z helikoptera i... nie trafiasz za pierwszym razem i czujesz jakbyś umarł w realu... Piękna sprawa, może nie mam zbyt dużego porównania z innymi pozycjami na rynku bo gram baaardzo sporadycznie, ale ta gra przypadła mi do gustu:) A co do pozostania rentierem - wyznasz sobie konkretną datę, z punktu widzenia rozwoju osobistego to pomaga w osiągnięciu celu ;)

Warszawa, 11.04.2011 (ISB) -Zarząd spółki Centrum Klima zaproponował wypłatę dywidendy z zysku za 2010 r. w wysokości 0,45 zł na akcję, wynika z poniedziałkowego raportu spółki.

A ja bym sobie kulturalnie odpalił NOLa z maszyny wirtualnej z zainstalowanym Winem i już:)

A ja nadal zastanawiam się nad wejściem.. A to dlatego, że
1) W Katowicach ma powstać osiedle mieszkaniowe - deweloperka czyli, a jakoś w czasie tej hossy deweloperzy nie bardzo dają zarobić...
2) Nieudana Emisja Pagi na NC - w sumie nie wiem za bardzo dlaczego...

Hmmmm ja tu wyraźnie widzę rozbite uszko od filiżanki, z której popijała Pani Leokadia będąc w reformach. Po zerknięciu na interwał dzienny w oczy aż bije odwrócona chorągiewka niesiona przez siedmiu maszerujących krasnoludków, nieopodal drzewa z wisielcem, pod którym wyleguje się Marysia patrząca na odwróconą do góry nogami tęczę. Constant analiza mi też się sprawdziła. Tak! Kupuję jutro! PCR :D

Dzięki Morfeusz, tak tylko mi przeszło przez myśl do kiedy te analizy będą za darmo...:) ale jak na razie, mam zamiar korzystać :)

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 24 stycznia 2022 23:09:09
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,212 sek.

cvyzxmsn
tynbtija
kdlewzeo
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 567,19 zł +382,84% 96 567,19 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
pkdwejtv
kxsysmpg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat