PARTNER SERWISU
ibteqxys
geslo

geslo

Ostatnie 10 wpisów
bip.choszczno.pl/search/dokume...

znalazłem to. W Marcu tego roku została uchwalona zgoda na sprzedaż udziałów w PEC Choszczno na kwotę 4mln złotych.

edit.

I wpadło też to:
bip.choszczno.pl/search/wynik/...

CYTAT
Termin składania pisemnych odpowiedzi na publicznie ogłoszone zaproszenie
do negocjacji w sprawie nabycia udziałów Spółki przez Potencjalnych
Inwestorów, którzy odebrali Memorandum, upływa w dniu 17 sierpnia 2011 r. o
godzinie 14.00 czasu warszawskiego.

To jeszcze troche czasu zostało zanim się dowiemy czy Grupa ma konkurentów do kupna.:(

Widzę, że co niektórzy maja gorące głowy - od myśleniaThink .
Co ma być to będzie niedługo się dowiemy -WZA

Tak dla pocieszenia wspomnę, że nasza spółeczka po raz pierwszy od pewnego czasu na zioleno a OIL na czerwonohello1 sam fakt takiego zachowania może oznaczać przełom w mentalności niektórych inwestorów.

A i tak na koniec @fidelio77 wróć prosze z powrotem na forum wyżej wspomnianej spółki, albo na pudelka. Mącicieli Ci u Nas dostatek!Shame on you

Pozdrawiam.

Nieobecność Radface pachnie mi jakimś komunikatem.
Ostatnim razem jak go dłuższy czas ni było dostaliśmy info z Ukrainy.
Może tym razem jest w delegacji w Brunei??

Biorąc pod uwagę fakt,iż nie wszystkie odwierty z Ukrainy odzwierciedlają przychód w raporcie za 2010rok to jest OK. W następnym roku jak O8 i O9 zaczna przynosić przychody to wynik będzie na plusie hello1
Wchodząc w szczegóły kosztów to głównie zakup Kub gazu jest powodem tak dużego minusa, a
to przecież inwestycja przynosząca coraz więcej przychodów thumbright

Niektórzy z forumowiczów juz powiększyli zasoby ukrainy o 50% więc rozumiem ich frustracje z minusa za 2010 rok salute

Do tego dochodzi optymistyczne info z Syrii, gdzie jeszcze nie zaczeli wiercić, a już niektórzy chcą widzieć przychody.blah5

Jeżeli w Brunei jest cokolwiek (Gaz,Ropa) zdatnego do wydobycia to jak pisał Pan Prezes 20 odwiertów w tym roku to "Pan Pikuś" i dobra perspektywa na kolejne lata funkcjonowania firmy.

Po cichu liczę na "korektę po raporcie"
Taniej dokupie Dancing

Pozdrawiam długoterminowych inwestorów love4

Kolejny kiepsko przygotowany wierszyk z obrazkami.
Uśmiałem się jak zobaczyłem wartość w dołku Biotonu i Petrolinvestu cyclops_ani

Porównując to do sytuacji komunikacyjnej KOV
ciężko jest przekazać jakiekolwiek pozytywne info w obliczu
niewątpliwie największej niekompetentności pismaków.
Miejmy tylko nadzieje, że dzieki takim miejscom jak to forum
investorzy dowiedzą się prawdy o możliwościach KOV

Pozdrawiam oczekujących na raportthumbright
P.

Widzę tutaj bardzo dużo pozytywnych wpisów na tamat mBanku.
Podzielę się z wami moja historią - co ja plotę teraźniejszością :)

Co do prowadzenia zwykłego RORa - ekonto to nic dodać nic ująć jest ok (no może że to skarpeta a nie ROR bo oprocentowanie 0%)
Za prowadzenie 0zł ; bezpłatne przelewy wewnątrz banku, 0,5zł do innych banków.

E-makler i Fundusze gorąco odradzam - no chyba że ktoś lubi drakońskie opłaty za zlecenia to proszę.

Oprocentowanie KK i wszystkich kredytów porównywalne z innymi Bankami. I tu Mój ból bo za 7 lat razem złamanego procenta nie odejmują stałym klientom.

Przejdzmy teraz do meritum sprawy i wytknięcia kilku wpadek.

Zmiany regulaminów co miesiąc i wciąż jakieś wciskane nowe usługi z drakońskimi opłatami
W...wiają mnie ciągłe telefony z ofertami, ale to niestety zewnętrzne call centra dzwonią i maja to głęboko w D...,że nie chce kontaktu. Zacząłem więc z nimi zagrywkę i psuje im od czasu do czasu statystyki - wtajemniczeni w call center wiedzą jak to się robi :)

Haczyki zaczynają się przy obsłudze usług dodatkowych poza zwykłym RORem.
W ciągu tych kilku latek miałem kilka kart kredytowych i kilka kredytów, ale z akcją jaka spotkałem się przy limicie kredytowym do końca życia nie zapomnę.
Formalności ładnie pięknie przez internet w ciągu ja wiem 10 godzin (23:00 składanie wniosku - ok 9:00 zadzwonili że przyznali kredyt)
Zabawa zaczyna się jak najpierw pobierają opłatę za udzielenie limitu a dopiero PÓŹNIEJ udostępniaja limit.

PÓŹNIEJ TO MAM NA MYŚLI - słowa kobitki z ich infolinii .. werble proszę ...
DZISIAJ PO GODZINIE 24:00 Sick !!!!!!
Skończyło się na tym że na 24h zostałem odcięty z moich ostatnich grosinków na eKoncie, a oni mieli to gdzieś.

Morał z mojej współpracy z mBankiem jest taki, JAK CHCESZ COŚ KUPIĆ TO ZA GOTÓWKĘ.
Reszta może być.

Pozdrawiam wszystkich

Kristo;
Przyglądam się temu molochowi i tak się zastanawiam kiedy będzie zjazd.
Może jestem nowy na tym czacie ale cyferki liczyć umiem i porównując ceny miedzi/ zapasy z okresu przed kryzysem i teraz daje max 170zł

Moge się mylić, bo nie wiem czy jakaś porządna restrukturyzacja została DO KOŃCA wprowadzona, ale biorąc pod uwagę, że to Państwowa(prywatna) dojna krowa to wątpię.

Po takich wzrostach przyjdzie korekta i wtedy z przyjemnością zostanę akcjonariuszem KGHMu
Pozdrawiam,

Troche uważniej powinieneś przeglądać stronę.
Dziwne to jest to, że z infa w aktualnościach zrobił się z tego komunikat prasowy.
O ile dobrze pamiętam tamten to po porównaniu widze że dorzucili w nim trochę niezrozumiałego dla mnie geologicznego "ble ble ble"
Wie ktoś o co w tej miąższości chodzi??

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 14 września 2011 12:35:03
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,271 sek.

uvkwydsl
ctlbbhhm
asexzhdk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ynmrusgp
vigptktg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat