Temat:
ESKIMOS
Kurs się nadal dzielnie broni na 1.1 dzisiaj lekko poniżej. Czemu po raporcie nie ma ożywienia jeśli jest on nie dobry LECZ BARDZO DOBRY?
|
|
Temat:
ESKIMOS
Ktoś zaczął nieźle sypać i kurs bronił się na 1.1zł. Przynajmniej w tej granicy jest niezły popyt.
Już po weekendzie publikacja wyników i czekamy :)
|
|
Frog, mamy podobne widzenia (lęki) co do tych teraźniejszych szczytów. Tak samo było wtedy z surowcami, i teraz jest sytuacja analogiczna. Cukier z 2zł, do 3 zł w ciągu 2-3 miesięcy skoczył (jak zresztą wszystko z tej branży) z tego co mi mówił hurtownik z branży spożywczej.
Albo to jest normalne, tylko inflacje wywinduje.
|
|
Witam Cię Frogu!!
Widzę, że martwi Nas ten sam problem EGB (mnie jeszcze Marketeo). Ja już mam w plecy około 25%. Najbardziej jestem zły, z tego powodu, że wystawiłem sprzedaż po 13,7 (oczywiście w szkole w bibliotece) i tak pięknie urosło na 13,8 już nawet, ja byłem pewny że mi to zeszło, przychodzę do domu, zlecenie się nie przyjęło. I teraz kuleję za nieuwagę.
Rozglądałem też się za innymi spółkami. Nie ma alternatywy, może teraz dopiero zapakowują rakietę - kiedyś wystrzelimy ;).
|
|
TheBlackHorse napisał(a):piotrek_mag napisał(a):Ja dzisiaj po 5zł wyrzuciłęm PHOTON. Czekam, że kupie po 4,5zł znów :). Rozumiem, że miałeś na myśli wczoraj? Co do odkupienia, to może odkupisz a może nie. Zwróć uwagę, że wczoraj kurs zamknął się powyżej 10 miesięcznej kreski trendu spadkowego  . Ale wachania dzienne mogą wskazywać, że dokupie po 4,5zł. Jutro zobaczę jak się otworzy, i mogę wystawić właśnie w 'okolicach' tej kwoty. :)
|
|
Ja dzisiaj po 5zł wyrzuciłęm PHOTON. Czekam, że kupie po 4,5zł znów :).
|
|
Temat:
PHOENIX
Jeśli tyle akcji poszło po 4.8zł, to kluczowym momentem może być przełamanie tego oporu, i czy odwrócimy się od wzrostów, tak?
|
|
piotrek_mag: 7WLT - 3PEK
|
|
Hej, trzymasz jeszcze 11B? Nie wiem co mnie podkusiło i mam to po cenie 9,4 :(... Najgorsza moja inwestycja. Co sądzisz, kiedy sprzedajesz?
|
|