Temat:
TUEUROPA
W końcu kurs i plynność poszla w góre myslicie zeby po 193zl odpowiedziec w wezwaniu czy trzymacie dalej Ci co brali po 200zl a sa pewnie tacy.
|
|
Teraz moze sie cos ruszy handel jak chca nabywac wlasne akcje z cena maksymalna nie wieksza niż 250zł
|
|
Temat:
TUEUROPA
Tez mi sie tak wydaje ze z miesiac trzeba poczekac do 13maja, wtedy powinno sie ruszyc, bo ta spolka raczej sie rozwija wiec powinny byc dobre dane i przyciagnac kupujacych.
|
|
Temat:
TUEUROPA
Dzisiaj jakaś lipa kurs leniwy jest , coś brak zainteresowania kupna i tylko 10 transakcji. A sprzedający widzę, że co jakiś czas zaniżają kurs o 10gr żeby ktoś kupił heh.
|
|
Temat:
TUEUROPA
Hej wam czytam te posty i widze ze niektorzy faktycznie nie wiedza, ze tak jak ktos napisal kazdy moze sobie przed 9 ustawic teoretyczny kurs. Ktos dla picu te 50zl ustawił, bo z tym 180 to faktycznie jakis przekret i to ponad 100 akcji poszla to ladnie:D. Swoja droga sie zastanawiam czy jutro bedzie w koncu na zielono, bo jak obcieli dywidende to kurs ma wahania jak nigdy, jak kij w mrowisko. Czekac jak bedzie znow powyzej 200, ale mysle ze powinien powrocic . Rekiny tez kupowaly sporo akcji. Teraz to leszcze opuszczaja raczej.
|
|
Temat:
AVIASG
Potwierdzam ze ok 72% można bylo się spodziewać bo bylo jednak malo dla indywidualnych. Ciekawe kiedy debiut będzie i zeby troche sie poprawila sytuacja na GPW bo dzis ladnie WIG polecial w dól heh.
|
|
Temat:
TUEUROPA
Witam Mam pytanie do starych graczy. Jestem nowym graczem. Czy mógłby mi ktoś w krótki sposób wytłumaczyć z tym PDA o co chodzi? Czym to się rożni od zwykłych akcji notowanych. To jest jedyne forum gdzie coś ktoś pisze , bo na money kompletna cisza. Martwi mnie ze są małe obroty i mało transakcji przeprowadzonych to ze względu na te PDA??? I tu też mam pytanie jak kolega wyżej się zapytał kiedy to PDA będzie zwykłymi akcjami?
|
|