Temat:
SERINUS
Szanowny Panie Januszu! Przyznam się szczerze, że uważnie czytam zarówno Pana wypowiedzi, jak i Kolegów. Od pewnego czasu postanowiłem również zainwestować w akcje KOV. Decyzję podjąłem pewnie jak wielu decydując się na duże ryzyko biorąc pod uwagę jakby nie było debiut firmy w branży. Spokojnie oczekuję na efekty prac. Zastanawiam się jednak dlaczego nie wykorzystujecie sytuacji, gdy akcjonariat wykazuje chęć stabilizacji kursu. Forumowicze sami, na wielu forach sobie nawzajem tłumaczą skutecznie dlaczego, to, tamto, AED, TAP , tu, tam, to etc. aby studzić nastroje wprowadzane przez złosliwych. Sami informacjami wprowadzacie niepewność. Myślę, że nie tak sprytnie jak się Państwu wydaje owiewując praktycznie każdą informację mgielką tajemnicy. Nie wiem, na ropie sie nie znam. Jednak nie taka nasza tutaj rola. Pewnie dla niejednego specjalisty z Panstwa teamu (profesjonalizmem, w który absolutnie nie wątpię niejednokrotnie się spółka szczyciła) jest juz jasne na co plus minus i czy wogóle można w każdym z odwiertów liczyć. Myślę, że gdyby takie info do nas dotarło w tym bloku będzie ok tam może być trudniej. POczekajcie, policzymy będziemy wtedy wiedzieli jakie bedą dokładnie wyniki. Byłoby spokojniej. Tak naprawde nic nie wiadomo, prócz tego że ropa w ziemi wystepuje, to akurat każde dziecko wie. Dziś wrzuca się wszystko do jednego worka z jednym terminem, dodajac, że jak nic nie wyjdzie inwestorzy bedą mieli pretensje, bo ktoś wyrzuci, że koszty nie były minimalizowane. Myslę, że jak nic nie wyjdzie, nie bedzie to miało znaczenia. Myślę, że zaczyna się pomalutku kształtować pewna spekuła na akcjach, której myslę, ani konkretni i cierpliwi inwestorzy nie lubia, ani dla spółki KOV nie jest to chyba korzystne. Nic tak jednak nie irytuje jak niepewność i oczekiwanie na informacje, kórych jak nie było tak i dla nich konkretnego terminu trudno wypatrywać. Mając nadzieję, na to, ze szlachetne bussines'owe nazwisko w nazwie firmy nie pozwoliłoby sobie na zagrywki chlopca w któtkich spodenkach postanawiam jednak cierpliwie poczekać. Pozdrawiam wszytskich zaangażowanych1 PS: może niezłym pomysłem byłby chat z Pana udzialem. Tak byłoby dla spółki taniej, prościej i dla większego grona.
|