Temat:
AGROMA
żeby troszę przybliżyć i zaprognozować wyniki za obecny kwartał:D(wyniki za ostatni wg kalendarium mają się pojawić 14 lutego) wiadomosci.onet.pl/waszymzdani...Warto chyba jeszcze to przeczytać: http://www.agroma.pl/biuro_prasowe/Mowa tu o przychodach za 3 kwartały 2010 roku rzędu 16 mln, 44 % wzroście zamówień przez internet w III kwartale 2010 roku i takie tam:D
|
|
Temat:
AGROMA
Cytat:Zarząd Agroma S.A. informuje, że podpisał umowę kredytową z ING Bank Śląski S.A. na okres jednego roku. Zgodnie z umową Bank udzieli Spółce kredytu na finansowanie bieżącej działalności do limitu 13 200 000 zł (słownie: trzynaście milionów dwieście tysięcy złotych). Kredyt jest oprocentowany wg stawki referencyjnej WIBOR 1M + marża banku. Pozostałe warunki umowy nie odbiegają od powszechnie stosowanych w tego rodzaju umowach.
Kredyt przeznaczony jest na finansowanie zakupów i produkcji na sezon wiosenno letni w celu realizacji zamówień, o których Spółka informowała w rb 42/2010, oraz w rb 43/2010. Podpisanie umowy zapewni również dostęp do środków finansowych ułatwiając prowadzenie działalności biznesowej i zapewniając kontynuację strategii.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 3 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę:
Piotr Staszewski - Prezes Zarządu Chciałbym poznać Waszą opinię. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam
|
|
Temat:
11BIT
Niektórzy też lubią polskie znaki:)
|
|
Temat:
11BIT
Fajter źle zrozumiałeś, fajnie by było gdyby gra pojawiła się wcześniej niż planowo...:), ale może rzeczywiście lepiej jak się pojawi w terminie lub z obsuwą:P
|
|
Temat:
11BIT
Hmmm, miło by było , gdyby gra pojawiła się jeszcze w grudniu:) hehe
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Rozumiem Twoje podejście, ale mam dla Ciebie kilka pytań: 1) Piszesz że reklama dźwignią handlu. Jak sądzisz, ile firm ma równie dobrą reklamę jak nowy tytuł 11BIT? Ilu jest mocniejszych graczy, którzy mają większe budżety, lepszych specjalistół czy po prostu lepszą markę na tym rynku
2) Czy wszyscy inni oprócz 11BIT klepią oklepane pomysły? Czy innowacyjny pomysł jest gwarancją sukcesu?
3) Czy jesteś optymistą, dlatego że chcesz na tej firmie zarobić lub być może nawet już masz ją w prtfelu? Jestem optymistą gdyż jestem optymistą. Chętnie się przyglądam i dopinguję ludzi , którzy mają wizję, pasję oraz odwagę aby realizować swoje marzenia, a tak właśnie odbieram 11 Bit i chętnie położę na to swoją kasę:)
|
|
Temat:
11BIT
Mam z goła inne podejście do kwestii poruszonych przez Ciebie. Jak to się mówi - reklama dźwignią handlu, a nie można zaprzeczyć że obecny projekt 11bit ma dobrą reklamę. Jest robiony na wiele platform, więc potencjalny rynek jest szerszy niż tylko iPhone. Z tego co wiem, jest innowacyjny a grafika jest na wysokim poziomie. Zresztą sama nazwa firmy 11bit studio, wskazuje na to, że firma zamierza realizować nowe pomysły a nie powielać już zrealizowane. Weź pod uwagę to, że ludzie którzy nad tym pracują mają doświadczenie w tej dziedzinie i moim zdaniem wiedzą co robią.
Ja tam jestem optymistą:)
|
|
Temat:
11BIT
Pojawienie się szczególnie filmiku z gry miało pozytywny wpływ na kurs, pewnie podobny oddzwięk będzie miała informacja o dacie premiery lub etapie prac nad grą?:)
|
|
Temat:
11BIT
z niecierpliwością czekam na demko:)
|
|
Temat:
11BIT
Na stronce 11bit studios można jak narazie podziwiać screeny z gry:) Chiałbym zobaczyć jakąś animację:)
|
|
Temat:
11BIT
Cześć, ciekawe kiedy można by się spodziewać jakiegoś demka albo chociażby filmiku z gry? Pozdrawiam
|
|