Temat:
SERINUS
Witam wszystkich
Jestem nowy na tym forum, czytam sobie różne wątki i o kovie także.Podoba mi się to że kompetentne osoby odpowiadają na pytania drobnych akcjonariuszy co często się nie zdarza. Co do samej spółki to na pewno ma potencjał wzrostu z tym że ta branża tak myślę jest trudna tzn długo trzeba czekać na rezultaty.Pomijam przypadek petrola jest poza klasyfikacją.Z kolei patrząc na zachowanie kursu nie mogę się oprzeć wrażeniu że spółka jest obrabiana przez dużych graczy.Było to widać także w ubiegły piątek 20 sierpnia kiedy ktoś przed dogrywką macał popyt ukrytą podażą a było tego z 500 tys sztuk.Wygląda na to że grubi tu grają mocno.I oni sterują kursem.Podobna zagrywka miała miejsce w czerwcu kiedy kurs odbił z 1.56 do 1.8 w tym czasie chyba podano dobrą informację i mam wrażenie że ktoś o niej wiedział wcześniej bo najpierw wykonał celowo spadek wywołując panikę wśród drobnych a potem po odebraniu akcji mocno odbili a pretekstem była właśnie ta informacja.Więc z tym dostępem równym do inf to chyba nie do końca jest tak ładnie.Na wielu zresztą spółkach jest podobnie. Macie jakieś przemyślenia na ten temat?
|