Temat:
JUJUBEE
|
|
Temat:
11BIT
lelo-pakero napisał(a): Zgodnie z informacjami ze strony spółki wynik obejmie jednak tylko 2 miesiące, bo cyt. "przychody są księgowane do okresu, w którym spółka dostała raport sprzedażowy i wystawiła fakturę", z czego jasno wynika, że nie ma szans na zaksięgowanie przychodów ze Steam za marzec do wyników I kwartału. czyli według Ciebie w raporcie za IV kwartał nie był ujęty grudzień, czy tak?
|
|
Temat:
11BIT
dlaczego zaciemnia? co ma dayz do twom?
|
|
Temat:
11BIT
chimpo napisał(a):CDRed podjął może niepopularną decyzję, ale widocznie konieczną skoro przełożyli premierę o 12 tygodni. Lepiej zrobić coś dobrze niż powtarzać dokonania EA i Ubisoftu w ostatnich latach, jeśli chodzi o wykonanie gier na dzień premiery.
A na 11Bit raczej wpływu to nie będzie miało, no może panikarze uciekną. będą panicznie wyprzedawać akcje 11bit bo cdr przełożył premierę wieśka 3
|
|
random_hero napisał(a):shimatsu napisał(a):AnitaT napisał(a):Kupiłam po 0,07 zł i też liczę na min. 150% Wiele na to wskazuje A ci co sprzedali po 4-5 zł teraz czują się chyba 4-5 gr, nie ??? Ci co sprzedawali po 5zł, uwzględniając split, na dziś sprzedawaliby w cenie 25gr/akcja. Zrobili więc całkiem udany interes. Kwestia oczywiście za ile nabyli akcje wcześniej ;). Pamiętać trzeba także o tym, że całkiem niedawno objętych zostało 50 mln akcji serii F po 5gr sztuka. Z tego co mi jest wiadomo żaden z 13 inwestorów nie przekroczył 5%. Pokład opuścił już m.in. GoAdvisers, pozbywając się 10% wszystkich akcji Nico. Pytanie jak zareaguje grupa 12-13 inwestorów notując już ponad 100% zysk. Myślę, że jego realizacja będzie kwestią najbliższego czasu... o ile proces ten już się nie zaczął. no ale po jakiej cenie pokład opuścił GoAdvisers - po 0,05 hehe śmiech na sali i sądząc po obrotach w minionym tygodniu zysk zrealizowała już większość zarobionych obejmujących po 0,05 i nastąpiła wymiana akcjonariatu. ktoś te akcje zbierał. takie moje zdanie zobaczymy. pozdr
|
|
AnitaT napisał(a):Kupiłam po 0,07 zł i też liczę na min. 150% Wiele na to wskazuje A ci co sprzedali po 4-5 zł teraz czują się chyba 4-5 gr, nie ???
|
|
Kroolik napisał(a):A ja dziś sprzedałem. 150% zysku w 2 tygodnie, to dość. Przy wycenie 0,04, to było skalkulowane ryzyko, a obecnie jest już chyba za duże. Tak naprawdę zarząd poinformował dziś o powierzeniu dystrybucji w całej Europie dosyć mało znanej i niezbyt wielkiej firmie. Tak duży wzrost byłby uzasadniony bardzo pozytywnymi informacjami o samej grze, a tego na razie deficyt. No cóż, zobaczymy czy dobrze zrobiłem... Może się jeszcze tu spotkamy za jakiś czas  proszę bardzo - 19 sierpnia artykuł o grze w czasopiśmie Play: www.playpc.pl/newsroom/artykul..."A czemu przyglądamy się przed premierą? Przede wszystkim Afterfall: Insanity, polskiej grze, która ma wiele wspólnego z Dead Space. Jako jedyni przedstawiciele polskich mediów wybraliśmy się do siedziby twórców, by zobaczyć najnowszy build Afterfalla w akcji, porozmawiać z ekipą z Nicolas Games, przyjrzeć się jak pracują nad tym mrocznym, psychodelicznym horrorem. Publikujemy też eksluzywne screeny z gry, których nie ma ani w innych pismach, ani w internecie."
|
|