biqjjstb
Advertisement
PARTNER SERWISU
byobwpyd
kristo123

kristo123

Ostatnie 10 wpisów
pojawił sie komunikat prasowy
AKTUALNY STAN PRAC W ODWIERCIE SHYRAK-1
www.petrolinvest.pl/pl/downloa...

Obroty na PETROLU bardzo, bardzo małe. Czyzby nikt nie chciał sie pozbywać tego papieru?
od jutra mamy w obiegu o 30mnl akcji wiecej- i co sie wtedy stanie ? północ czy południe?

Kiedy będzie płacona dywidenda? Czy to moze wpłynać na kurs w duł lub w górę?
Dzisiejszy strajk włoski pewnie da negatywny sygnał dla firmy. 300 zeta podwyżki dla załogi to dla takiego potentata pryszcz- pewnie sie ugnie.

Coś za bardzo sie "zagranica" interesuje spółką jakies analizy robi

www.buysellsignals.net/BuySell...

Shame on you

Mam pytanie dotyczącego rozliczenia kosztów kredytu na zakup akcji w publicznej subsktybcji. W roku 2009 zakupiłem od państwa akcję i poniosłem koszty kredytu na ten cel. Za rok 2009 nie rozliczałem sie gdyż akcje zakupione nie sprzedałem, nie miałem żadnych tranzakcji sprzedaży, biuro maklerskie nie wystawiło mi Pitu PIT-8C. W roku 2010 sprzedałem akcje , oraz dokonałem zakupów i sprzedaży innych akcji. Za rok 2010 mam przychód do opodaktowania z tego powodu (mam PIT-8C). Czy mogę odliczyć za rok 2010 koszt kredytu poniesiony w 2009 roku? Jest on kosztem zakupu akcji które kupilem w 2009 roku a sprzedałem w roku 2010 - (czy jest stratą??).
salute

Jak zachowa sie kurs akcji do WZA - do 16 kwietnia
co sądzicie

kliknij, aby powiększyć

Czy są podstawy aby sądzić, żę spółka spadnie w okolicach 0,16 kPLN gdzie jest linia wsparcia? Wszedzie słychać ,że forumowicze czekają na 0,14 kPLN. w to raczej nie wierzęShame on you

Tauron myśli poważnie o zwiększeniu swojego majątku w zakresie dystrybucji energii elektrycznej
wydobycia węgla i produkcji energii OZE - co z tych planów wyjdzie? i jak to wpłynie na cenę??

energetyka.wnp.pl/tauron-planu...

Czy ktoś wytłumaczy rekomendacje powyżej 200 zł oraz inne poniżej 150 zł??- czy 200 jest do przebicia?
Jaki realny jest zysk firmy za 2010 rok 4 czy 8 mld

Vattenfall nie wyklucza przyspieszenia sprzedaży polskich aktywów czy zainteresowany Tauron dystrybucja ( dawną GZE) powiększy swój majatek? Czy to wpłynie na cene??

www.cire.pl/item,51764,1,0,0,0...

<<Analitycy Citigroup rozpoczęli wydawanie rekomendacji dla akcji Tauronu od "trzymaj". >>
http://tauron.cire.pl/
Shame on you

Poziom rekomendacji będzie przekroczony z pewnością . Akcje pracownicze przed rokiem skupywano po ok 90 gr co daje po scaleniu co daje 8.10 zł. Ktoś dawal tyle i pewnie w przyszłości chce zarobić. Tylko kiedy to nastąpi 1M albo 1 Y ???Not talking

Belvedere - Sobieski na giełdzie notowany we Francji - cena z 11 listopada 57,5 EURO

A jak wpłyną wyniki za III kwartał na cene Tauron - czy dojdzie do cen rekomendowanych ?
i czy coś wiadomo o zwiekszeniu obszaru dystrybucji - możliwość zakupu wattenvall?
Shhh

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 21 czerwca 2011 14:32:49
Liczba wpisów: 17
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,248 sek.

fcnaozsf
agufgmda
ngrkovoj
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kskuoofv
irfvagoo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat