Trochę kupione już - teraz następna sprawa: jeżeli wszystko pójdzie w sądzie dobrze jak zachowa się kurs kolastyny? Jak duże wzrosty są możliwe w takich przypadkach? Wydaje mi się, że po korzystnej informacji kurs powinien zyskać sporo. pozdr :)
|
|
Jutro wyrok sądu, a kolastyna tania - warto kupić po takiej przecenie?
|
|
Dzięki - patrzyłem na ceny historyczne i te akcje kosztowały już nawet 7 zł. Czy jest szansa osiagniecia takiej ceny w dłuższym terminie trzymając te akcje (powiedzmy rok czy dwa)? Przeglądajć internet wiem, że firma zarabiała jak była na giełdzie - może teraz jak zacznie przynosić zyski to cena będzie w granicach tych 7 zł?????
|
|
mkk napisał(a):Na razie mamy przystanek przy istotnym oporze - czerwona linia. W wersji pesymistycznej może to być nawet koniec wzrostów teraz, jak na kurs spółki nałoży się niekorzystny sentyment całego rynku - od jutra np. ;) Ale z drugiej strony Kolastyna jest tak wyprzedana, że może to nie początek końca, ale chwila na złapanie oddechu w drodze do niebios... Trzeba patrzyć i czujnym być, jak bolszewicki pies ;)  kliknij, aby powiększyć Opór na tym poziomie został pokonany w imponującym stylu i bardzo szybko - jak bardzo urośnie teraz kurs? Proszę o analizy i opinie, bo chce kupić te akcje za całą kase.
|
|