Temat:
ARCTIC
Irek_2 napisał(a):Mój optymizm wynika z niskiej (moja ocena) wyceny spółki po raporcie za IV Q. Aktualne spadki traktuję podobnie jak "Verion", jako przystanek, oddech po całkiem przyzwoitym wzroście. Moja aktywność przy spadkach wynika po prostu z tego, że chcę się dowiedzieć od innych inwestorów o ich punkcie widzenia na aktualną sytuację - moze coś wiedzą, czego ja nie wiem. To się sprawdza - sprowokowałem do wykonania dwóch analiz sytuacji technicznej, dowiedziałem się o jakimś artykule we wcześniejszym poście. Prośba na przyszłość żeby wklejać link lub sam artykuł (ewentualnie fragmenty) z podaniem źródła. prosze oto artykuł, ale uprzedzałem, że jest tendencyjny i po prostu głupi :P pb.pl/a/2010/03/27/6_spolek_z_...
|
Temat:
ARCTIC
Ja myślę, że leszczy wystraszył artykuł (swoją drogą pożal się boże ten artykulik) o 12 od końca miejscu ATC w rankingu zainteresowań jakichś tam inwestorków pod krawatem ;)
|
Temat:
ARCTIC
no przebiliśmy dolne ograniczenie przyspieszonego trendu wzrostowego, psychologiczne 19,00 wsparciem a dalej to nie wiadomo... 17,25 linia trendu długoterminowego.
Mam nadzieję, że jednak kurs się jakoś obroni... Wszystko rośnie a tu kiszka
|