Witam,ładuje pliki dzienne (od zawsze :)) z tej strony bossa.pl/index.jsp?layout=msto... . Mnie się też to wydawało niemożliwe a jednak. Chyba odinstaluje i ponownie zainstaluje Metasa bo nic nie mogę wymyślić. Jak używam funkcji "the explorer" to tez mi nie wyświetla wszystkich spółek jakie powinien. Podglądałem pliki dzienne i dane spółek niewyświetlanych są ściągnięte. Tak jak napisałem wcześniej. Zmieniłem bazę, zmieniłem pliki dzienne (ściągnąłem z innej strony) i nic to nie dało wiec pozostaje chyba jedno. Ponowna instalacja. Zastanawiałem sie jeszcze czy czasem cos się nie skopało z partycjami (miałem problemy z kompem) tzn. moze jakaś część danych "ucieka" na inną partycję ale to chyba niemozliwe. Dzięki za odzew i pozdrawiam. Jak będziesz miał jakieś pomysły to pisz śmiało :)
|
witam,nie moge wyświetlić niektórych spółek w metastocku 9, nie wiem jak sobie z tym poradzić, aktualizuję dane codziennie i przykładowo chce wyświetlić spółkę X i mimo,że jest w danych nie wyświetla mi jej, zmieniłem bazę danych na nowszą i też nic, jesli ktoś mógłby pomóc bedę wdzięczny, dzięki i pozdrawiam :)
|