dzięki. Myslałam ż ena NC to nie ma znaczenia
|
czy ktoś tu się orientuje, sorry że zmienie wątek ale u nas nie ma ludu: czy komunikat ebi o pozyskaniu przez serenity instytucji za 5 czy tam ile milionów może iść w trakcie sesji, czy dopiero po moga go puścić czynnik cenotwórczy to też cena emoisji dla tego inwestora wyższa od giełdowej, co chyba też ma znaczenie dla określenia charakteru komunikatu dajcie znac pls
|
Temat:
SERENITY
dzięki, też przeczytałam. dopóki nie zobaczę raportu, to powściągliwie i tak podchodże do tego, że jakaś instytucja wrzuciła w nich 5m po takiej cenie chyba dziś wszyscy czekają na raport
|
Temat:
SERENITY
dziś podobierali niemało po 0.42 - stopniowo rośnie od kilku tygodni, więc gdyby jakimś cudem udało im się pozyskać faktycznie konkretnego inwestora po 0.45 (a muszą to ogłosić najpóźniej do czwartku, bo tak publicznie powiedział prezes w tv) - to znając historię tego papiera - mogą ściągnąć spekułe z nico i skończy się zabawa w jednocyfrowe wzrosty. No, przynajmniej na parę dni, potem jak zwykle kapitał się ulatnia, tak jak to już widac na nico
Dla mnie wciąż niejasne są fundamenty (abstrahując od mniej lub bardziej wiarygodnych inwestorów przy takiej wycenie) - w końcu będą robić tylko tę rehabilitację czy wrócą do swoich domów spokojnej starości? Pierwotny biznes to jest strzał w dziesiątkę, szumu narobili i pomysł w szufladzie, szkoda
|