od 21.05 wracamy na notowania ciągłe: Akcje spółek MONNARI TRADE S.A., PRONOX TECHNOLOGY S.A., GRUPA KOLASTYNA S.A. będą notowane w systemie notowań ciągłych. Komunikat Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 17 maja 2010 roku (Główny Rynek GPW) W związku z Uchwałą Nr 417/2010 Zarządu Giełdy z dnia 6 maja 2010 roku w sprawie zmiany Szczegółowych Zasad Obrotu Giełdowego, ze względu na zakwalifikowanie akcji niżej wymienionych emitentów do segmentu LISTA ALERTÓW z powodu ogłoszenia upadłości emitenta z możliwością zawarcia układu oraz ze względu na niekwalifikowanie ich do Strefy Niższej Płynności, Zarząd Giełdy informuje, że akcje spółek: 1. MONNARI TRADE S.A., 2. PRONOX TECHNOLOGY S.A., 3. GRUPA KOLASTYNA S.A. - począwszy od sesji giełdowej w dniu 21 maja 2010 roku będą notowane w systemie notowań ciągłych. www.gpw.pl/gpw.asp?cel=ogieldz...
|
|
tez mam takie wrazenie, zastanawiam sie jednak do jakiej ceny moze spasc. przez te dwa dni zaobserwowalem duza nerwowosc i niepewnosc wsrod trzymajacych a raczej sprzedajacych teraz akcje. caly czas mam jednak nadzieje ze kurs skoczy troche w gore.
|
|
jak oceniacie dalsze losy kolastyny ?
|
|
jak kolastyna szla do gory to wszyscy mieli duzo do powiedzenia, a jak sytuacja nie jest taka jasna to nie ma chetnych :)ale tak to juz jest. zycze powodzenia tym ktorzy jeszcze walcza :)
|
|
z tym sie akurat musze zgodzic, pazernosc czesto obraca sie w strate :)
|
|
wyglada na to ze jest jeszcze szansa na utrzymanie ceny na poziomie ponad 1zł
|
|
Czy uwazacie ze korekta bedzie na dniach?
|
|
Temat:
CHEMOS
dzieki za wypowiedz :) ja tez na razie trzymam, a mam tego sporo. licze na wzrost.
|
|
Temat:
CHEMOS
czyli co? idziemy w górę :)
|
|