ifhreoup
Advertisement
PARTNER SERWISU
xihnvyfi
Michal26

Michal26

Ostatnie 10 wpisów
hehe nie gosc ktory utopil na tym szajsie kupe kasy

01.02. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 11/2010

Zarząd Grupa Kolastyna S.A. ("Spółka") informuje o wypowiedzeniu następujących umów kredytowych: 1. Wypowiedzenie przez BRE Bank Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie Oddział Korporacyjny Kraków (dalej "BRE Bank") z zachowaniem 7-dniowego okresu wypowiedzenia - Umowy kredytowej nr 07/156/04/Z/VV o kredyt w rachunku bieżącym z dnia 05.10.2004 roku. Należności BRE Bank z tytułu kredytu objętego w/w umową wynoszą na dzień 25.01.2010 r. łącznie: 1.053.151,97 PLN. Przyczyną wypowiedzenia w/w umowy kredytowej jest złożenie przez Zarząd Spółki Grupa Kolastyna S.A. w dniu 20.01.2010 r. w Sądzie Rejonowym w Krakowie wniosku o upadłość Spółki z możliwością zawarcia układu, zajęcia komornicze rachunku bankowego, a tym samym zagrożenie jej upadłością. 2. Wypowiedzenie przez BRE Bank Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie Oddział Korporacyjny Kraków (dalej "BRE Bank") z zachowaniem 7-dniowego okresu wypowiedzenia - Umowy kredytowej nr 03/005/04/Z/OB o kredyt obrotowy multiwalutowy z dnia 26.01.2004 roku, która z dniem 05.07.2006 roku otrzymała numer 03A005/04/Z/OB. Należności BRE Bank z tytułu kredytu objętego w/w umową wynoszą na dzień 25.01.2010 r. łącznie: 1.802.439,00 PLN. Przyczyną wypowiedzenia w/w umowy kredytowej jest złożenie przez Zarząd Spółki Grupa Kolastyna S.A. w dniu 20.01.2010 r. w Sądzie Rejonowym w Krakowie wniosku o upadłość Spółki z możliwością zawarcia układu, zajęcia komornicze rachunku bankowego, a tym samym zagrożenie jej upadłością. 3. Wypowiedzenie przez BRE Bank Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie Oddział Korporacyjny Kraków (dalej "BRE Bank") z zachowaniem 7-dniowego okresu wypowiedzenia - Umowy kredytowej nr 07/043/09/Z/OB o kredyt obrotowy złotowy z dnia 02.04.2009 roku. Należności BRE Bank z tytułu kredytu objętego w/w umową wynoszą na dzień 25.01.2010 r. łącznie: 2.641.516,79 PLN. Przyczyną wypowiedzenia w/w umowy kredytowej jest złożenie przez Zarząd Spółki Grupa Kolastyna S.A. w dniu 20.01.2010 r. w Sądzie Rejonowym w Krakowie wniosku o upadłość Spółki z możliwością zawarcia układu, zajęcia komornicze rachunku bankowego, a tym samym zagrożenie jej upadłością. 4. Wypowiedzenie przez BRE Bank Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie Oddział Korporacyjny Kraków (dalej "BRE Bank") z zachowaniem 7-dniowego okresu wypowiedzenia - Umowy kredytowej nr 07/022/08/Z/IN o kredyt inwestycyjny z dnia 13.03.2008 roku. Należności BRE Bank z tytułu kredytu objętego w/w umową wynoszą na dzień 25.01.2010 r. łącznie: 9.674.758,20 PLN. Przyczyną wypowiedzenia w/w umowy kredytowej jest złożenie przez Zarząd Spółki Grupa Kolastyna S.A. w dniu 20.01.2010 r. w Sądzie Rejonowym w Krakowie wniosku o upadłość Spółki z możliwością zawarcia układu, zajęcia komornicze rachunku bankowego, a tym samym zagrożenie jej upadłością. 5. Wypowiedzenie przez Pekao Bank Hipoteczny Spółka Akcyjna (do dnia 31.07.2008 r. działająca pod firmą BPH Bank Hipoteczny S.A.) z zachowaniem 7-dniowego okresu wypowiedzenia - Umowy Kredytu Nr GY/04/0791 z dnia 06.05.2004 r. Należności Pekao Bank Hipoteczny Spółka Akcyjna z tytułu kredytu objętego w/w umową wynoszą na dzień 29.01.2010 r.: kapitał niewymagalny: 2.163.959,30 PLN kapitał zapadły: 37.149,48 PLN odsetki zapadłe: 24.005,60 PLN odsetki bieżące: 11.338,56 PLN odsetki karne: 430,33 PLN.

kom espi amp/

Bedzie jutro jazda w dol
Te badziewie powinno juz zakonczyc swoja dzialalnosc po upadku PRL-u

Jest pelen refleksji bo dopiero jak na wlasnym tylku sie poczuje cos takiego czlowiek nabiera rozumu i rozpoznaje prawdziwe spolki z prawdziwymi informacji od spekulacyjnego syfu jakim w moim przypadku okazala sie spolka kolastyna wraz z tymi wszystkimi zaklamanymi informacjami poczawszy od emisji akcji dla idmsa po zlotowce haha jaki ja bylem glupi a kurs na gieldzie raptem 0.57 wynosil po nawolywanie przez syfiaste gazety typu parkiet i puls biznesu ze to niedowartosciowana 2 krotnie spolka.Ludzie jedno wam powiem tylko wasza ciezka nauka praktyka i logiczne myslenie moze was doprowadzic do sukcesu a czytanie syfu jakim sa gazety sluchanie plotek i innych mistrzow parkietu z forum do kleski pozdrawiam wszystkich wroce 2 razy silniejszy thumbright

Kur... pierwszy i ostatni raz pchalem sie w takie spekulacyjne g... jaka jest ta spolka i kilkadziesiat innych.Zawsze gralem na blue chipach i dobrze wychodzilem ale coz by innego jak nie nasza piekna gazeta jak PULS BIZNESU ktora tak pieknie pisala ze ta spolka jest niedowartosciowana 2 razy i ze ma perspektywy tylko jak wymieni zarzad!!!!
Wiem bylem pier.... zdajac sie na takich frajerow jak ludzie z Puls Biznesu ktorzy sa na uslugach tych szmaciarzy.Jutro sprzedaje po kursie PKC i wali mnie to ze to ze niby upadlosc ukladowa a naiwniacy sie jeszcze ludza ze kurs moze sie wybic.Gowno prawda jestesmy frajerami przynajmniej ja ktorzy sie dawaja nabic w butelke przez glupie informacje od szuij!!!!!!!!! ktorzy sa na uslugach grubasow ze niby idmsa ma przejac emisje po zlotowce kur.. a kurs na gieldzie wynosi 0.58gr.Polska GPW to wilekie g... proste dostajesz kase jak podasz dobre info co tym kur... frajerow z tej piepszonej gazety zalerzy nic!!!!!!A czlowiek sie lasi ze zarobi kase haha kur.. jestem debilem i sie do tego przyznaje ale te skur... tak czlowiekiem manipuluja ze sie w pale nie miesci.OD jutra zadnych gazet odmawiam wszystko zadnych info tylko czaysta analiza .PAMIETAJCIE SZUJESA PO TO ZEBY OGRYWAC FRAJEROW PRZYNAJMNIEJ TAKICH JAK JA ALE Z TYM JUZ KONIEC!!!!pozdrawiam was wszystkich i zycze powodzenia w dalszej grze

Wydaje mi sie ze kurs z koncem grudniu zaczyna sie stopniowo odbijac.I jest to dobry moment na wejscie no ale to oczywiscie tez czyste spekulacje :)

Ja dzis weszlem w kolastyne i mam nadzieje ze to dobra decyzja.Wedlug mnie jesli bedzie trend wzrostowy na rynku to da ładnie zarobic :)

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 29 grudnia 2010 23:20:28
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,241 sek.

wwbwkarh
wvosqehu
rgmhiptp
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 751,90 zł +383,76% 96 751,90 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zvemirxx
qwmehpqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat