Witam, wakacje...krew się leje....ogólny pesymizm....a jak u Ciebie Morfeuszu? PDA właśnie się przekształciły w zwykłe akcje...szału nie ma... OIL ciągle opada, a nowych wieści brak... Twardo trzymasz akcje czy też planujesz jakieś ruchy? Pozdrawiam
|
|
Morfeuszu, ale aby wejść w PP musisz coś sprzedać...bo na tę chwilę 100% masz w akcjach. PBG zasuwa na północ, a OIL na południe
|
|
Ta informacja to kwestia dni czy tygodni?
|
|
Witam, lekki niefart z tym PBG i OIL.... pierwsze urosło, a drugie spadło. Jaki masz plan na OIL? jakiś SL? Z tego co widzę to kolejne wsparcie na 8,79, a potem 8,60...
|
|
Witam, to ELS nie wywaliło Tobie na SL kilka dni temu? 24.02 Kluczowe wsparcie - stop loss na akcjach ELS 4,60 zł w cenach zamknięcia przez kilka dni akcje kosztowały poniżej 4,60zł.....coś tu nie gra...
|
|
Witam, jakieś zmiany w portfelu?
|
|
ELSTAROIL nagle się obudził zdechły kociak czy może odbijamy na północ?
|
|
marekmilan1, co ja oczekuje to moja sprawa i nic Tobie do tego Zwróć uwagę jaki jest temat- ludzie ludziom-indywidualne kroniki giełdowe Jeśli Morfeusz zdecydował się tutaj udzielać, pokazywać wszystkim swój portfel i ruchy na nim...jeśli do tej pory regularnie wszystko opisywał, wykazywał się zyskami itd to chyba logiczne jest, że jest gro ludzi, którzy śledzą ten wątek, a nawet może kopiują kroki Morfeusza.
|
|
oby tylko częściej dawał jakieś znaki co robi dalej ze swoim portfelem. trzymam, sprzedaję, ustawiam SL....kilka zdań i wszyscy zadowoleni i na bieżąco
|
|
Morfeusz, FERRUM, ELSTAROIL spada....wiesz może czym są podyktowane te spadki? Co dalej z tymi akcjami? Trzymasz czy sprzedajesz? Jakie poziomy są kluczowe? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
Jakie dalej ruchy na PETROLU?? sprzedajesz, czekasz??
|
|
głownie mam na myśli spółki, które generują Tobie stratę.
|
|
Witam, jakieś SL przewidujesz w obecnej sytuacji na rynku?
|
|
Co dalej?? Jakieś zmiany dziś w portfelu?
|
|
Morfeuszu jakie zmiany w portfelu? mamy juz poniedziałek, a tu informacji brak...
|
|
morfeusz napisał(a):Powoli przymierzam się do zakupu orbisu, AT wskazuje na kupna, jeżeli fundamenty mnie nie przerażą to zapewne w szybkim czasie znajdzie się w portfelu.
Witam, Co z ORBISEM? Od czasu kiedy o nim wspomniałeś urósł o ponad 10%. Czekasz na przekroczenie jakiegoś istotnego poziomu? Pozdrawiam
|
|
Witam, czy nadal trzymasz w swoim portfelu takie spółki jak: FERRUM i SWISSMED? Jeśli tak to jak widzisz ich przyszłość, bo porównując dzisiejszy kurs do Twoich cen zakupu tych spółek wygenerowała się już dość duża strata.
Pozdrawiam
|
|
Temat:
CHEMOS
witam, ponieważ jestem tu nowy i z akcjami mam do czynienia dopiero od kilku miesięcy proszę o wyjaśnienie pewnej kwestii: na tę chwilę mam CHSP 4102szt o wartości 410,20zł + taki komunikat "Brak danych do obliczenia rentowności. Patrz "Pomoc"."
co dalej z tym fantem? mam czekać?Think
|
|
Temat:
GANT
witam, ponieważ jestem tu nowy i z akcjami mam do czynienia dopiero od kilku miesięcy proszę o wyjaśnienie pewnej kwestii: na tę chwilę mam GNTP 321szt o wartości 300,30zł + taki komunikat "Brak danych do obliczenia rentowności. Patrz "Pomoc"." co dalej z tym fantem? mam czekać?
|
|