Temat:
GRAAL
spóbuje po 11 w takim razie i tak atrakcyjne :p
|
|
Temat:
GRAAL
ciekawe czy sie uda złapać za 10.50 z rana
|
|
Temat:
WASKO
według mnie coś ciekawego się szykuje, po takim czasie spadków możliwe jest odbicie. Jestem amatorem i nie wiem czy przeprowadziłem wystarczającą analizę ale MACD się właśnie przecieły tak jak powinny ;), RSI średnio 40~, patrząc na C/wk niedowartościowanie. Osobiście czekam tylko na przecięcie się SK i kupuję, mam gdzieś raporty kwartalne.
Oczywiście prosze nie brać moich osobistych analiz zbytnio pod uwagę, dopiero zacząłem przygode z giełdą i duża szansa, że jestem w błędzie. Tak więc śmiało poprawiajcie mnie ;)
|
|
Temat:
HBPOLSKA
co tutaj tak ucichło?
|
|
Temat:
HBPOLSKA
musze sprawdzić jak sie u mnie stopy ustawia. U mnie jest problem z tym, że mam szkołe do 14-15 i musze latać do biblioteki co przerwe a jak coś sie dzieje to do domu biegiem.
Narazie nabieram praktyki dopiero bo moja wiedza opiero się tylko na książkach i grach giełdowych.
W takim razie czekam aż zleci, straty traktuje jako inwestycje w wiedze ;P
|
|
Temat:
HBPOLSKA
ja już sie pogubiłem i przestaje panować nad emocjami miałem kupione po 3.6, naszczęście tylko za pareset złotych, jestem jeszcze licealistą i się dopiero ucze. Puściłem po 12% straty, a teraz mi korci żeby kupić znowu jak zleci do 3.05~ aaaaaaaaa!
|
|
Temat:
HBPOLSKA
dajcie spokój, sprzedałem po 3.03 i papier po chwili pod 3.16...
|
|
Temat:
HBPOLSKA
sprzedałem z 12% stratą, kupie dopiero po 2,80.
|
|
Temat:
TECHMEX
warto wchodzić w techmex?
|
|
Temat:
JUPITER
warto wchodzić po 2.10? Kiedyś musi poszybować do nieba. Dla mnie ta spółka to jedna wielka tajmenica
|
|
mam więc nadzieje że integer ją przegoni a ja do końca życia będe sączyć mojito w basenie
|
|
Temat:
HBPOLSKA
mam pare akcji, naszczęście nie dużo bo jestem amatorem i dopiero się ucze, na własnych błędach m.in (przechodze własnie ten okres kiedy są błędy potem będzie czas na wnioski)
kupowalem niedawno po 3.6, jak uważacie, sprzedawać czy dokupić jak spadnie do 3.2 i miec srednia zakupu 3.4.
prosze o wyrozumialosc
|
|
Temat:
HBPOLSKA
myślicie, że warto wchodzić po tym 10% skoku czy czekać aż znowu zleci, boje sie, że już nie zleci ;0
|
|