Temat:
SYNTHOS
Jaki wzrost przecież na ---- skończyliśmy to co tu korygować
|
|
Temat:
SYNTHOS
kapitał płynie od aktywnych do cierpliwych
|
|
Temat:
SYNTHOS
a propos AT formuje się wąski kanał to dobrze wróży
|
|
Temat:
SYNTHOS
albo mamy ubieranie leszcza w papier niżej sprzedać się nie dało trzeba walor podciągnąć
|
|
Temat:
SYNTHOS
tylko że sns to też produkty chemii budowlanej o ile dobrze wiem to Polska dostała z UE 1,5 mld na odbudowę popowodziową. Jeśli będzie mniejsza produkcja aut a zapotrzebowanie rynku się nie zmieni to wystąpi większe zapotrzebowanie na produkt gotowy a tym samym ceny tych produktów będą droższe bo część konkurencji Japońskiej została czasowo wyeliminowana pozdrawiam
|
|
Temat:
SYNTHOS
tej metody nie znałem .......człowiek uczy się całe życie..... dzieki za odpowiedz
|
|
Temat:
SYNTHOS
anty tereso prośba jak się zerka do środka młotka .........przez trzonek czy przez łeb młotka wytłumacz jeśli możesz
|
|
Temat:
SYNTHOS
próbuję zgłębić twoje przesłanie o sns ale przyznam ci się że nie wiem co chcesz przekazać
|
|
Temat:
SYNTHOS
sytuacji z środy i te 4.03 w czwartek to moim zdaniem odświeżenie waloru po wzrostach w piątek dało się odczuć że może pójść nowe wybicie szczególnie w końcówce sesji determinacja w kupowaniu była spora pachnie mi tutaj analogią z Cormweyu zobaczymy co będzie w poniedziałek pozdrawiam
|
|
Temat:
SYNTHOS
a wypłaty dywidendy nie bierzecie pod uwagę bo jak osobiście biorę.......... zobaczymy czy głowny akcjonariusz zreflektuje się za ubiegłoroczny nietakt w stosunku do pozostałych akcjonariuszy. Duża biała swieczka na wzroście zrobiona z luką na dużym obrocie moim zdraniem oznacza że ktoś akumuluje dlatego myśle że 4 zł pęknie jak bańka już w poniedziałek.
|
|
Temat:
SYNTHOS
kiedy syntek pokazuje osiagnięcia za poprzedni kwartał. I jeszcze jedno kiedy będzie walne zebranie
|
|
Temat:
SYNTHOS
btw. w czwartek lub piątek w tvn cnbc w programie 90 minut była dyskusja o sektorze chemicznym i to Azoty Tarnów zostały wytypowane na 'Synthos bis'.
blelump mam zasadę nie słucham żadnych dyskusji w telewizorni najważniejsze spólka przynosi super zyski jest dobrze zarzązana ma dobry produkt rynkowy i FF w porządku jest w mocnych rękach gdyby jeszcze jaką dywidendka się na syntku trafiła to była by pełnia szczęścia
|
|
Temat:
SYNTHOS
Osobiście nie przejmuję się korektą bo mamy hossę i cały urok polega na tym że przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie osobiście uważaż że możę w lutym lub w marcu zajrzy na giełdy obecnie wszyscy na nią liczą a większość zawsze się myli zobaczymy co rynek pokażę
|
|
Temat:
SYNTHOS
powiem krótko jest ciężka zima i dużę zapotrzebowanie na opony to będzie klucz do wzrostów
|
|
Temat:
SYNTHOS
oponentom który nie tak dawno kwestionowali cene 3,5 możesz przeczytać ich opinie tutaj na tym forum sns super książkowo porusza się w kanale wzrostowym, przebicie poziomu 3,2 otwiera drogę do dalszych wzrostów.
|
|
Temat:
SYNTHOS
wbrew wszystkiemu i wszystkim syntek rośnie i 3,5 na koniec roku realne  . Dlaczego widzę go w wigu 20 prosta odpowiedz sns ma duża kapitalizację  . Korekta pewenie też na walorze będzie ale na duży spadek bym nie liczył spólka pokazuję w każdym kwartale coraz lepsze wyniki finasowe a to jest klucz do wzrostów i cała masa gotówki i inwestorów instytucjonalnych jest jeszcze nie obkupionych a nasz rynek wygląda obiecującą a sns to jeden z najlepszych walorów
|
|