Temat:
TAURONPE
Ja także 5,89 !
|
|
Temat:
MBANK
Z gb.pl: "Najmocniej traciły dzisiaj akcje BRE Banku, który poinformował, iż cena nowej emisji akcji została ustalona na 160 zł. Prawo do zapisywania się będą miały osoby będące właścicielami akcji 18 maja, zapisy na akcje potrwają od 19 do 21 maja. Środki w wysokości 1,98 mld zł pozyskane z nowej emisji akcji BRE Bank planuje wykorzystać na umocnienie pozycji w takich obszarach działalności, jak bankowość detaliczna, korporacyjna oraz rynki finansowe. Pieniądze pozyskane z emisji posłużą też wzmocnieniu bazy kapitałowej banku do potencjalnych nowych wymogów kapitałowych, zarówno ze strony organów nadzoru, jak i oczekiwań rynku."
|
|
Temat:
CHEMOS
I znowu zmiana terminu, tym razem: "Przydział Akcji serii C 15 marca 2010" Zaczyna mnie to denerwować, czy inne firmy tez tak kombinują, pierwszy raz biorę udział w przyznawaniu nowych akcji i chyba ostatni...
|
|
Temat:
CHEMOS
Komunikat aktualizujący nr 2 do Prospektu Emisyjnego
Spółka informuje, że w dniu 26.02.2010 opublikowany został Aneks nr 3 do Prospektu Emisyjnego oraz związany z nim Komunikat aktualizujący nr 2 do Prospektu Emisyjnego. W związku z powyższym zmianie uległa: data przydziału Akcji serii C z 2 marca na 5 marca 2010 roku; data przyjmowania zapisów w odpowiedzi na zaproszenie wysłane przez Zarząd z 2-5 marca na 5-10 marca 2010 roku oraz data przydziału Akcji serii C w ramach Zapisów Podstawowych i Zapisów Dodatkowych z 8 marca na 10 marca 2010 roku.
Co oni tak zmieniaja te terminy ??????
|
|
Temat:
CHEMOS
Ciekawe co z tym pp, teoretycznie od dziś są notowane, a sprzedać ani kupić nie można
|
|
Temat:
CHEMOS
kris80 - Jakich wskażników? Maciek1981 - Dlaczego odradzasz?
Jesli mozna rozwińcie swoje myśli, jakie za, jakie przeciw?
|
|
W tej chwili PP notowane po 0,6 zł  szału nie ma ...
|
|
Temat:
CHEMOS
Kiedy bedzie możliwość handlu prawami poboru, sa one gdzieś notowane?
|
|
Temat:
CHEMOS
Stosunek prawa poboru 3 JPP: 1 akcja NE Cena emisyjna 0,65 zł
Z tego wynika, że maksymalna wartość prawa poboru przy kursie 1,11 zł to: (1,11-0,65)/3 = 0,153 zł
Dobrze to rozumie?
|
|
Temat:
CHEMOS
Czy sprzedając akcje kupione przed 18 grudnia nadal przysługują mi prawa poboru i kiedy dokładnie będą one na moim rachunku, bo dziś ich nie widzę?
|
|
Temat:
PGE
Dzieki!
|
|
Temat:
PGE
Jest gdzieś na www kurs PGE, jaki jest aktualny kurs jeśli ktoś śledzi w TV?
|
|