PARTNER SERWISU
dcpnhxec
jsawa

jsawa

Ostatnie 10 wpisów
jsawa – BBZ 7 TPE 3

BBZ znajduję się w ciekawej sytuacji technicznej - właśnie (po dłuższej konsolidacji) nastąpiła próba przełamania oporu na 1,15. Jak na razie niezbyt udana, ale wzrost obrotów świadczy na korzyść byków. Wg mnie kolejna próba powinna już się zakończyć sukcesem.

TPE - nadal uważam (tak jak przed miesiącem), że spółka jest jeszcze niedoszacowana. Z resztą rekomendacje biur maklerskich mówią o poziomach ponad 7 PLN, więc jest jeszcze miejsce na wzrosty. Dodatkowo nikt nie zaprzeczy, że spółka znajduje się w trendzie wzrostowym i jak na razie nic nie wskazuje na zmianę.

I jeszcze jedna uwaga - staram się do konkursu wybierać spółki, których nie mam w portfelu. Wydaje mi się, że człowiek jest wtedy pozbawiony myślenia życzeniowego. A tak przy okazji można znaleźć coś nowego.

Witam,

cieszę się, że mi się udało wskoczyć na podium.

Gratuluję zwycięstwa koledze xavi.

Kolegę The Winner muszę zmartwić, gdyż też mam chrapkę na książkę "Gra giełdowa".

Mogę co najwyżej obiecać, że jak ją przeczytam, to chętnie pożyczę ...

Koledze Frog dziękuję za świetny pomysł i za trud prowadzenia konkursu.

Pozdrawiam,
jsawa

jsawa – TPE 4 OPN 6

TPE - spółka z b. niskim C/WK. Dodatkowo stabilny trend wzrostowy, więc zakładam, że pójdziemy na północ.
OPN - dobrze wygląda technicznie - przebity opór (MAX z 1. września) na niezłych obrotach. Poza tym spółkę czekają w najbliższym czasie "żniwa" na oponach zimowych.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 18 kwietnia 2018 23:29:14
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,209 sek.

jkmprnqj
qbcmslwz
zkbriyze
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 429,91 zł +382,15% 96 429,91 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
rnysgggv
aldbxwsf
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat