Temat:
HERKULES
co sądzicie o wstępnych zalożeniach przejęcia gastela ? w szczególności chodzi mi o planowany parytet wymiany akcji 100 akcji gastel za 1357 (jeśli dobrze pamiętam dokładną liczbę) akcji żurawi - nie potrafię tego ocenić - czy stosowanie prostej zależności dotyczącej porównania parytetu podstawowych danych finansowych jest właściwy dla dokonywania takiej analizy ? z tego co zroxzumiałem z komunikatu żurawie planują nową emisję pod tę wymianę - jak to wpłynie na cenę żurawi - jakiś czas temu czytałem o "bandyckiej fuzji" noble i getinu - dlatego pytam , pozdrawiam, ps
|
Temat:
DOMDEV
www.money.pl/gielda/wiadomosci...wycena : 25 PLN jestem leszczem, ale mam nadzieję pokornym leszczem nawet nie przypuszczałem że dd to będzie dla mnie fantastyczny materiał do nauki jestem za cienki aby na obecnym etapie mojego rozwoju umysłowego właściwie skomentowaqć tę sytuację dlatego z przyjemnością zapoznam się z waszymi ocenami
|
Temat:
DOMDEV
rzeczywiście dzisiaj niezła rakieta ; tym niemniej ciekawa sprawa wyniki do kitu - potem konferencja prasowa szanajcy o gruszkach na wierzbie (pt. zbudoujemy 2 "polskie") i kurs szybuje - wiem że taki nagrzany rynek szuka tylko pretekstu aby ześwirować tym niemniej brawa dla szanajcy niezły lis - www.money.pl/gielda/wiadomosci...przecież to jest komunistyczna nowomowa : "spółka podejmie decyzje - co może oznaczać że nie będą budować - ponadto kto teraz na poważnie myśli o budowie 800 mieszkań - może podejmie może wybuduje mniej wiecej jeden projekt do końca roku" - a ludzie łykają jak pelikany ...
|