Temat:
MONNARI
Myślę, że ciągłe powinny pociągnąć kurs w kanał 2,00 - 2,50 zł. Przede wszytkim nie będzie już ściągania kursu w dół małymi pakietami. Jak na razie nie widać jakiegoś większego zbierania...czekamy na info... P.S Zapakowany spora ilością akcji. 80% portfela
|
|
Temat:
WINVEST
Byłem dzisiaj na pokładzie. Trochę mi nerwy puściły i zarobiłem jedyne 6 groszy na akcji - wiem mało
Jednak jak patrzę, jak ktoś na zmianę ustawia potężne batony, żeby nagonić mniejszych graczy to staram się być ostrożnym... Nie wiemy,kiedy zaczną grać w drugą stronę...
|
|
Dzisiaj podali korektę raportu. Pomyłką było podanie wartości całego projektu... Jakby nie można było 2 razy przeczytać co wysyłają. Jednym zdaniem - polska GPW :D
|
|
Temat:
TECHMEX
Druga fala spadków nastąpi, gdy zarząd Techmex'u ogłosi, iż nie będzie odwoływał się od decyzji sądu... Przykładem może być Monnari, pamiętacie?
|
|
Temat:
TECHMEX
O ile się nie mylę to ING posiada ponad 1 mln. akcji... Prosze o korektę, jeśli jestem w błędzie.
Myślicie, że pozbyli się tego przed ogłoszeniem upadłości??
|
|
Temat:
TECHMEX
Tutaj możliwośc osiągnięcia potencjalnych zyków jest niedostosowana do ryzyka...
26 groszy zarobił ten kto kupił w dołku i sprzedał na górce. Takich na pewno było niewielu...
Wczoraj nawet zastanawiałem się nad kupnem pod szybką sprzedaż, ale jak zobaczyłem ilu chętnych to zrezygnowałem
|
|
Temat:
GOBARTO
Jak na dzisiejszą słabą sesje dla całęgo WIG-u, Duda moim zdaniem poradziała sobie nie najgorzej. Nadal kurs znajduje się w formacji flagi -> wzrosty w perspektywie 2-3 tygodni
|
|
Temat:
GOBARTO
Świnka na rakiecie :) W 6 minut 5 mln. obrotu i ... 6% wzrostu
|
|
Temat:
GOBARTO
System giełdowy ruszył -> można składać zlecenia. Zapowiada sie, że świniak na stracie 1,61-1,63
|
|
Temat:
GOBARTO
Na wykresie dziennym wyrobiła nam sie platforma wzrostowa... Kolejny zamach na 1,60
P.S. Kurs aktulany 1,59
|
|
Temat:
GOBARTO
Dajmy dzisiaj naszej spółce jeszcze jedną szansę przebicia 1,60 zł. Wszyscy już wyskoczyli?? :p
|
|
Temat:
GOBARTO
A juz myślałem, że dzisiaj nie da rady... Do wczoraj uformowała się piękna chorągiewka, ale dzisiaj rano gwałtowne wybicie w dół (jak widać - pułapka  )
|
|